- 66
- 41
- 18
Bugünde batıp; "Bir daha oynamayacağım" cümlesini kurdum, yarın 2 katını batıracağım muhtemelen.
~ ɪ ᴡᴀꜱʜ qᴜɪᴇᴛ, ʙᴜᴛ ɪ ᴡᴀꜱ ɴᴏᴛ ʙʟɪɴᴅ.
(Sessizdim ama kör değildim.)
Adamı anladimda senin toton yemiyor tost
Ben etmek istemiyom kiAdamı anladimda senin toton yemiyor tost
Ne diye paylasiyon böyle şeyleri insanlarımi kurtarmak istiyorsun insancıl mi oldunBen etmek istemiyom ki
Ben sürekli felsefe ve psikoloji araştırırım emil cioran bu kültürsüz tostNe diye paylasiyon böyle şeyleri insanlarımi kurtarmak istiyorsun insancıl mi oldun
Felsefe ugrasipta kumarbaz olan biri aptaldır tostBen sürekli felsefe ve psikoloji araştırırım emil cioran bu kültürsüz tost
NiyeFelsefe ugrasipta kumarbaz olan biri aptaldır tost
Felsefe sorgulamaktir ve aynı şeyi tekrar edip farklı sonuç beklemek deliliktir der felsefe hani farklı ayaklar bunlar
Onu felsefe demiyor aynştayn diyor cahil ayrıca nihilizme göre kumar oynamak iyidirFelsefe sorgulamaktir ve aynı şeyi tekrar edip farklı sonuç beklemek deliliktir der felsefe hani farklı ayaklar bunlar
Aynştayn dedi diye felsefe diyemezmiOnu felsefe demiyor aynştayn diyor cahil ayrıca nihilizme göre kumar oynamak iyidir
Felsefe dedi diye bir şey olamaz felsefe kanıtlı sonuçlu bir şey değil farklı fikirler vardır felsefe dedi nedir abkAynştayn dedi diye felsefe diyemezmi
İlla kendini haklı çıkarcan AMK felsefe düşüncedir senin düşünme yetin yokki felsefe diyorsun awFelsefe dedi diye bir şey olamaz felsefe kanıtlı sonuçlu bir şey değil farklı fikirler vardır felsefe dedi nedir abk
Nasil abk zekamin zekati sana yeterİlla kendini haklı çıkarcan AMK felsefe düşüncedir senin düşünme yetin yokki felsefe diyorsun aw
Tmm abi sen büyüksün sen malkocoglusunNasil abk zekamin zekati sana yeter
Tm abimTmm abi sen büyüksün sen malkocoglusun
İdolün benimsedigin bır felsefeci varmı dostTm abim
Varİdolün benimsedigin bır felsefeci varmı dost