- 23,379
- 1,913
- 113
önceden direkt %25 olarak aktarılıyordu zaman içinde firma yogunlugu arttıkca baremlerde her firmada oldugu gibi güncellendiSenin site çok üçkağıtçı %20 kayıp bonusu koca koca yazmışsınız sonradan gidip %15 veriyonuz
önceden direkt %25 olarak aktarılıyordu zaman içinde firma yogunlugu arttıkca baremlerde her firmada oldugu gibi güncellendiSenin site çok üçkağıtçı %20 kayıp bonusu koca koca yazmışsınız sonradan gidip %15 veriyonuz
Telegramda ki drakevic misin sen reisönceden direkt %25 olarak aktarılıyordu zaman içinde firma yogunlugu arttıkca baremlerde her firmada oldugu gibi güncellendi
Kendi bile oynamıyor zaten ordanSenin site çok üçkağıtçı %20 kayıp bonusu koca koca yazmışsınız sonradan gidip %15 veriyonuz
Bro gatesden Max alıp daha iyileri sizin olsun çok borcum vardı anca yetiyor diyenlerden hiç bı farkin kalmadı bele kankalik olmaz olsun seni tanımıyorum artik.nese diyor ne neşesi yahu kahrı perisaniz parasizliktan.acikinca evdeki koltukları kemirmeye başladık artık koltuk bitince halıyı yiycez onun sindirimi daha kolaymış koltuk gaz yapıyorhahahahaha neşeniz daim olsun
Trabzon maçı herkes için göte bala geldi 80 de penaltı 90+4 TE boş kaleye kaçtı ama geldi sonuç olarak tebriklerBİZ BU İŞİN İTHİLATINI İCRATINI YERİ GELİYOR İMALATINI YAPIYORUZ
Site bakiyesi ödül eklersiniz heralde @Dengebet DestekEkli dosyayı görüntüle 627931
Allah razı olsun mübarek çorbanı içiyoruz bugun
Hayatta TS yener bahsi almazdım helal sana Berk şansın bol olsunKüsüratla tertemiz won
Hayır o işten ayrılalı cok uzun süre olduTelegramda ki drakevic misin sen reis
Hakkınızdır kullanıcı adınız nedir ekleme saglatayım sizlere bir jest sayenizde kazandık bugunSite bakiyesi ödül eklersiniz heralde @Dengebet Destek
5000 almışsın ödülğ napcan 🤣🤣🤣🤣Site bakiyesi ödül eklersiniz heralde @Dengebet Destek
Diyar727Hakkınızdır kullanıcı adınız nedir ekleme saglatayım sizlere bir jest sayenizde kazandık bugun
Kimi koparırsak5000 almışsın ödülğ napcan 🤣🤣🤣🤣
Bunu gordugum için 100 kayme koparıldım sadece keyifli vakitler dilerimKimi koparırsak
Cekim limiti max 2 kati ahahskdBunu gordugum için 100 kayme koparıldım sadece keyifli vakitler dilerim
Fener 1/2 sürpriz attikBunu gordugum için 100 kayme koparıldım sadece keyifli vakitler dilerim
Bol şanslarrFener 1/2 sürpriz attik
kuponum tuttu çekim verdim oynamayayım diye foruma girdim napayim. esbjergi gordun mu 24. dk 1-1 öyle bitti . manu kırmızı gördü korner işini götürdü bugün kötü gidiyor 1 kupon geldi de zararı aldım gece maclarını bekleyecegim bakalım. Astonun yenemeyecegini söylemiştim lavugun birine bos yapıyordu kayboldu sanırım. ipswich evinde astona mac vermez bu maca 2 veren bu isi bırakmalı@makina123 nerdesin dost
11 korner cok inanmistik..kuponum tuttu çekim verdim oynamayayım diye foruma girdim napayim. esbjergi gordun mu 24. dk 1-1 öyle bitti . manu kırmızı gördü korner işini götürdü bugün kötü gidiyor 1 kupon geldi de zararı aldım gece maclarını bekleyecegim bakalım. Astonun yenemeyecegini söylemiştim lavugun birine bos yapıyordu kayboldu sanırım. ipswich evinde astona mac vermez bu maca 2 veren bu isi bırakmalı