- 78,905
- 72,394
- 21,113
şimdi nasıl yapıyoruz sadece burda olanlar mı bölüşmek istiyor 500 tl yi
Olmazmı başkançekiliş mi var
10 kişiye 50tl olarakşimdi nasıl yapıyoruz sadece burda olanlar mı bölüşmek istiyor 500 tl yi
500ü 500 kişiyeşimdi nasıl yapıyoruz sadece burda olanlar mı bölüşmek istiyor 500 tl yi
Aynen son korner kuponundan öncekiler bakılmalı aslındaYa su tskipcielrden biri liste cikarsn. Begenip kacan adam yada bittikten sonra gelen birine ciksrsa zoruma gider valla. Yani bana cikmicaksada su takip edenlerden birilerine ciksin
Abi walla az once arkds nasil yapti bilmiorum 10klik olanda bunuda sen ayarla ama burda olanlara vsrin isterseniz adamlar benle birlikte bekliyorlar sabahtan berişimdi nasıl yapıyoruz sadece burda olanlar mı bölüşmek istiyor 500 tl yi
üstad takip edenlerden 10 kişiye 50tlşimdi nasıl yapıyoruz sadece burda olanlar mı bölüşmek istiyor 500 tl yi
Dost 15 gecmez adam sonradan gelin burada cekılısemı katılıcak yok oyle bir dünya begüzel looooYa su tskipcielrden biri liste cikarsn. Begenip kacan adam yada bittikten sonra gelen birine ciksrsa zoruma gider valla. Yani bana cikmicaksada su takip edenlerden birilerine ciksin
Başkan 10 kişiye 50 en mantıklısı konu sahibi de aynısını söyledi en azından çıkan kazandım diye sevinirşimdi nasıl yapıyoruz sadece burda olanlar mı bölüşmek istiyor 500 tl yi
Bide bi hatirlatma yapıcam kimse kusura bakmasin baştan beri totemde olanlar bilir ilk 2 kupon wonladiginda etkinlik bitmişti zaten en yakından @bayramyay1 bilir 3. Kupon şeker niyetine oldu takip eden sayımizda en fazla 15 kişiydikşimdi nasıl yapıyoruz sadece burda olanlar mı bölüşmek istiyor 500 tl yi
Son kupondan öncekileri aldı çekilişe