Yok zaten gol erken gelseydi giricektim 1 gole dahaYapma dost vebale sokmasaydın bizi be ama 78 e kadar var
Bir saattir yok forumda,,sahur yapıyordur belki@Shellac dost dm ye gelebilirmisin bu mactan sonra cekilis yapalim da bana yardimci olirmusun
Reis sen kendin seçsen daha adaletli olur gibi@Shellac dost dm ye gelebilirmisin bu mactan sonra cekilis yapalim da bana yardimci olirmusun
18 plakamiYok zaten gol erken gelseydi giricektim 1 gole daha
Yada bi arkadaşı görevlendir takip edenler kazansın en azındanYok zaten gol erken gelseydi giricektim 1 gole daha
Dost çekiliş yapma ya kendin seç vermek istediklerini baştan beri takipteyiz şimdi son kupon için gelene cıkıcak bize cıkmıcak@Shellac dost dm ye gelebilirmisin bu mactan sonra cekilis yapalim da bana yardimci olirmusun
Adamlar saati geçti takip edeli rol konusu açmışsın takip edenlere ulaş@Shellac dost dm ye gelebilirmisin bu mactan sonra cekilis yapalim da bana yardimci olirmusun
Üstad belli baştan beri takipte seninle birlikte olanlar@Shellac dost dm ye gelebilirmisin bu mactan sonra cekilis yapalim da bana yardimci olirmusun
AynenAdamlar saati geçti takip edeli rol konusu açmışsın takip edenlere ulaş