Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Güven Vermeyen Dolandırıcı Siteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,302
43,839
113
Az önce forumda gezerken gördüm , bir arkadaşın da talebi olmuş böyle, insanlar unutuyor gidiyor tekrar tekrar yatırım yapıyor. Kimse aynı tuzağa düşmesin diye böyle bir konu açmak istedim. Güncel, sorunu çözülmemiş konulardaki siteleri yazalım konu güncel kalsın yaptıkları yanlarına kalmasın.

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,302
43,839
113
Üşenmeden yazacağım bunları, dolar uçmuş ekonomi kötü insanlar kumar oynuyor yolunu bulmaya çalışıyor bu adi herifler insanların paralarına çöküyor

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,764
1,895
113
Emeğine sağlık kardeşim güzel konu

Emere45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,324
1,402
113
Az önce forumda gezerken gördüm , bir arkadaşın da talebi olmuş böyle, insanlar unutuyor gidiyor tekrar tekrar yatırım yapıyor. Kimse aynı tuzağa düşmesin diye böyle bir konu açmak istedim. Güncel, sorunu çözülmemiş konulardaki siteleri yazalım konu güncel kalsın yaptıkları yanlarına kalmasın.
Tebrik ederim dostum güzel düşünmüşün

ositerio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
979
888
93
Betmina99.com diye bir site var sms geldi deneme bonusu aldım 1000 yapıp 200 çekmelik. onu bile yollamadılar. utanmadan yolladık diyolar destekten falan her yerden engel attılar çapsız

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,302
43,839
113
Betmina99.com diye bir site var sms geldi deneme bonusu aldım 1000 yapıp 200 çekmelik. onu bile yollamadılar. utanmadan yolladık diyolar destekten falan her yerden engel attılar çapsız
Belge var mı kral kanıt falan

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,151
113
Neden böyle bisey yapıyon zamanını boşa harciyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...