- 34,552
- 19,151
- 113
Evet ben sponsorNeden reis sponsor falan mı var
Evet ben sponsorNeden reis sponsor falan mı var
farketmez. demedi demeNeden reis sponsor falan mı var
Muhtemelen benim mesajımı görüp konu açtın.Az önce forumda gezerken gördüm , bir arkadaşın da talebi olmuş böyle, insanlar unutuyor gidiyor tekrar tekrar yatırım yapıyor. Kimse aynı tuzağa düşmesin diye böyle bir konu açmak istedim. Güncel, sorunu çözülmemiş konulardaki siteleri yazalım konu güncel kalsın yaptıkları yanlarına kalmasın.
Sponsor yoksa böyle bir konu kesinlikle silinmemeli. Şikayet sayfalarındaki şikayetler tarihe karışıyoe toz oluyor bu konuyu güncel tutucam 2 3 günde 1Konu silinir dost...
Birde böyle bir gerçek var. Sponsor sitelerin yaptıklarını paylaşmıyoruz. Hemen konu siliniyor. Ben bir kaç kez SS ler ile paylaştım ama mesajlarım silindi. Bu işin sonu gelmez. Herkes çünkü dumenine bakıyor. Sponsor olan bir site ödeme yapmayıp hesap banlandiginda paylaşım yapılamıyor en azından sponsor olmayan sitelere gore rahat paylaşım yapamiyoruz. Çünkü sikayetimiz siliniyor.Sponsor yoksa böyle bir konu kesinlikle silinmemeli. Şikayet sayfalarındaki şikayetler tarihe karışıyoe toz oluyor bu konuyu güncel tutucam 2 3 günde 1
Çözüldü mü bari sorununBirde böyle bir gerçek var. Sponsor sitelerin yaptıklarını paylaşmıyoruz. Hemen konu siliniyor. Ben bir kaç kez SS ler ile paylaştım ama mesajlarım silindi. Bu işin sonu gelmez. Herkes çünkü dumenine bakıyor. Sponsor olan bir site ödeme yapmayın hesap banlandiginda paylaşım yapılamıyor en azından sponsor olmayan sitelere gore paylaşım yapılamıyor.
Geçen hafta sponsor bir sitenin ödeme yapmadığına dair SS ler ile bir konu açtım. Konum hemen o sitenin destek bölümüne taşındı. Site temsilcisi dumenden üye adı aldı. Ondan sonra ne geri dönen oldu neden forum yetkileleri konuyu takip etti. Bırakın bari benim şikayet konum kalsın abi. Adamlar siteye sponsor diye istediği gibi at kosturabiliyor odeme yapmıyor. Ben konu açınca veya bu siteden uzzakidurun yatırım yapmayın deyince mesajım konum siliniyor.
Anladım ki herkes dumeninde kime ne desen ne anlatsan boş.
1 hafta sonra zorlada alsa ben aldım odememi. Ama benden sonra bir sürü şikayet oldu sitenin destek bölümüne. Bu siteye yatırım yapmayın patladilar ödeme yapmıyorlar yazıyorum ama konularım mesajlarim silindi hep. Ben eğlence için oynuyorum parayla işim yok. Kazanırsam sanslı olduğum için seviniyorum. Ama büyük paralarla kazanmak için oynayan arkadaşlar mağdur oluyor. Kumar bu sonuçta.Çözüldü mü bari sorunun
Adamsin
extrabet nasıl dolandırıcı oluyor bro anlamadım.
Sana ödeyebilir ama bu sitenin birçok şikayeti olmadığı anlamına gelmiyor ki reisextrabet nasıl dolandırıcı oluyor bro anlamadım.
Ben 4 yıldır üyeyim dünya kadar çekimim oldu bir kez ödemediğini görmedim. Habire para ekliyorlar bana çekim yapıyorum daha geçen yaptım.
Ona bakarsan grandpashanın forumda birsürü çekimi var ama gırla da şikayetleri dolu her yerdeextrabet nasıl dolandırıcı oluyor bro anlamadım.
Ben 4 yıldır üyeyim dünya kadar çekimim oldu bir kez ödemediğini görmedim. Habire para ekliyorlar bana çekim yapıyorum daha geçen yaptım.
Onlar reklam basıyor bro paralı trolleri var. Dikkat edersen çekim paylaş yapan hesaplar troll hesap sen hiç gördün mü forumun eski üyelerinden yüklü kazanıp oradan çeken vs her forumda öyle o grandpasha elemanları varOna bakarsan grandpashanın forumda birsürü çekimi var ama gırla da şikayetleri dolu her yerde
Aynen hepsini bir postta düzenlemesi gerek bu şekilde yine çorba oluyor ne anladım bu işten 😂böyle olmaz kral başa sabitlemen lazım yoksa kim tek tek saydalari gezer üstünede öyle bir yazmışsın sanki üye dolandırıcı şaibeliymis gibi görünüyor
Kendi çalışanları forumlarda hesap açıyor rastgele konulara pashabet çekim 13k pashabet hızlı 15k şu kadar cart curt.Ona bakarsan grandpashanın forumda birsürü çekimi var ama gırla da şikayetleri dolu her yerde