- 1,594
- 815
- 113
Mbappe mi Haaland mi beyler?
Aman knki yanımda ol arkama geçmeKral çabuk pes etme arkandayız
Haaland belki daha iyi olabilir ama bana mbappe daha estetik geliyor o yüzden mbappe tercihim. Mesela Ronaldo Messi meselesi gibiMbappe mi Haaland mi beyler?
hahahahahhaHaland City de patates olur bu bebede premier lig temposu kaldiricak kapasite yok
Bende senin kafandayim bireysel olarak baktığım için mbappe benim de tercihim.. Mbappe yarı sahadan gider gol atabilir ama Haalandi besleyemezsen tıkanırHaaland belki daha iyi olabilir ama bana mbappe daha estetik geliyor o yüzden mbappe tercihim. Mesela Ronaldo Messi meselesi gibi
Mbappe aynı Messi gibi elastik teke tek, çoklu saplar geçer..Bende senin kafandayim bireysel olarak baktığım için mbappe benim de tercihim.. Mbappe yarı sahadan gider gol atabilir ama Haalandi besleyemezsen tıkanır
Niye güldün tosthahahahahha
Mbappe kadar karaktersiz şımarık bi futbolcu yokturNiye güldün tost
Dünde benzemaya sallıyordun tostMbappe kadar karaktersiz şımarık bi futbolcu yoktur
Onların benden pahalı medyumları var toztDünde benzemaya sallıyordun tost
Nedir bu futbolcuların senden çektiği
Sakatlanma büyüsünü kaça satıyorsun
🐢🐢🐢🐢Mbappe kadar karaktersiz şımarık bi futbolcu yoktur
Sahada yürüyor pas atmıyor artis artis hareketler tempoyu düşürüyor sonra üst olmuyor
Ödem büyüsü var miOnların benden pahalı medyumları var tozt
Az krampon eskitmedik haci..Maşallah kanka çok net görmüşsün tebrikler
Patates oldun dostHaland City de patates olur bu bebede premier lig temposu kaldiricak kapasite yok
Haland ın önüne at topu bakalm nasıl gidiyor dele dele gider. mbappe hızı olmasa oda bu kadar konusulmazdı hzı ile adam geciyorBende senin kafandayim bireysel olarak baktığım için mbappe benim de tercihim.. Mbappe yarı sahadan gider gol atabilir ama Haalandi besleyemezsen tıkanır
Haland City de patates olur bu bebede premier lig temposu kaldiricak kapasite yok