- 398
- 68
- 28
denedim de yine aynıKartlarim bolumunde kayitli kartlarini sil tekrat dene olacak ama hesabi onayliyorsun 150k yatirabilirsin gorunuyot ama gunluk 5k limit fiyir onu cozemedim
denedim de yine aynıKartlarim bolumunde kayitli kartlarini sil tekrat dene olacak ama hesabi onayliyorsun 150k yatirabilirsin gorunuyot ama gunluk 5k limit fiyir onu cozemedim
Kanka hadi ile nasıl gonderiiosindenedim de yine aynı
5k dan fazla çektirmiyorSen kadra cektin bro
40k limit varda max 5k çekebiliyozKaç k koydun çektin kanka
Hesabı onaylayıca 150k limit oluyo dediler knk40k limit varda max 5k çekebiliyoz
Bende öyle sanıyordum 150k günlük limit yazıyor ama 5k dan fazla çektirmiyorHesabı onaylayıca 150k limit oluyo dediler knk
Yinede iyi 5k icin 175 tl parca parca bozcaz kassadaBende öyle sanıyordum 150k günlük limit yazıyor ama 5k dan fazla çektirmiyor
Komisyon iyi ya başta razer gold denedim 2k yı 1.6k olarak aldım düdüklüyolar milletiYinede iyi 5k icin 175 tl parca parca bozcaz kassada
Sendemi çektin parayı kanka 😀Valla bizden korkulur,kart gelmeden, elimize ulaşmadan içinden geçtik.
1975 TL'ye satın aldım 1615'e bynogame sattımBeyler ben bı yöntemle yaptım ama limitim düşük diye o işe giriştim yoksa girmez dim bayağı komisyon kesiliyor ... Yapmanızı tavsiye etmem ama buraya yazayım yinede belki yapmak isteyen olur
bynogame den razer gold aldım gamesatışa sattım 2 k paraya 1400 felan geldi ..
sağ ol dost yaptımmasterpass sıkıntısı yaşayanlar
Masterpass
www.masterpassturkiye.com
burdan hesabınıza girin, hesabınızı silin.
uygulamayı kapatıp açın oluyor. öbür türlü ne mesaj geliyor ne de o kutucuğu atlayabiliyorsunuz.
😁Valla bizden korkulur,kart gelmeden, elimize ulaşmadan içinden geçtik.
Ohoo Cektik yedik bitti bileSendemi çektin parayı kanka 😀
Knk biz kumarbazlar şeytana bile pabucu ters giydiririz 😀 isin sonunda yeterki para olsunOhoo Cektik yedik bitti bile
2 kartta geldi 90 k limitli 5 tanede cepte var 170k limitli 260 k gözümün içine bakıyor baktım baktım kumarda yemiyeyim dedim pugby oynuyorum🙏Valla bizden korkulur,kart gelmeden, elimize ulaşmadan içinden geçtik.
Defol git o zaman forumdan lavuğa bakKral nakite çeviririz ama bana komisyon atarsın