- 771
- 491
- 63
Kredi aktif değil şuan bankadaHarç masrafi ödemek gerekiyor mu? Kredi cekebiliyon mu bankadan?
Kredi aktif değil şuan bankadaHarç masrafi ödemek gerekiyor mu? Kredi cekebiliyon mu bankadan?
Harç masrafi ödedim mi?Kredi aktif değil şuan bankada
Kuyumcudan almıştım ben iptal mı edildiDediğim gibi aynen normal her yerde kullanabilirsin kuyumcu hariç
Aynen kanka sabah beri herkese kuyumcuda red veriyor başka her yerde geciyorKuyumcudan almıştım ben iptal mı edildi
Bende aldım 1 hafta önceKuyumcu haricmi ne alaka adam yanımda kullandı canlı canlı çeyrek ve yarım altin aldı başka kuyumcuda bozdurdu tabi 22 k likitte 1 k falan zarari var
Haydaaa kötüolmuş ben bugün telefon aldım sattım veresiye ileAynen kanka sabah beri herkese kuyumcuda red veriyor başka her yerde geciyor
Kanka kullanırken güzelde odemesi de var fazla acilmamani oneririmHaydaaa kötüolmuş ben bugün telefon aldım sattım veresiye ile
Aynen o çok tehlikeli veresiye tekte tümünü ödemek gerekiyor mesela kullansak sıçtım hepsini asla ödenmez kredi kartı neyse onu zaten kullanmıyoruz sadece hadi değil cepteki 5 kartı bile kullanamıyorum göt Yusuf Yusuf diyorDostlar Hadi Veresiye( kredi kartı ya da taksitli alisveris limiti degil) olan limiti kullanırken dikkat edin tavsiyem.. Ödemesinde taksit yok o limitin tek seferde ödemek gerekiyor o limitin borcunu
Kredi kartı yine 1-2 ay asgari ile yürür belki de bu limit canli bomba gibi üstad hele ki limiti yüksek olup bitiren baya zora girer.. banka olunca Kredi risk raporunda da gözüküyor bu limitler skoru da düşürür bunun ödeme geciktirdikceAynen o çok tehlikeli veresiye tekte tümünü ödemek gerekiyor mesela kullansak sıçtım hepsini asla ödenmez kredi kartı neyse onu zaten kullanmıyoruz sadece hadi değil cepteki 5 kartı bile kullanamıyorum göt Yusuf Yusuf diyor
icrası olana bankaya borçlu olana bu kredi kartı bi nimetKredi kartı yine 1-2 ay asgari ile yürür belki de bu limit canli bomba gibi üstad hele ki limiti yüksek olup bitiren baya zora girer.. banka olunca Kredi risk raporunda da gözüküyor bu limitler skoru da düşürür bunun ödeme geciktirdikce
Öyle üstad ona lafım yok. Ama veresiye olan limitin tek seferse ödenmesi gerekiyor limiti yüksek olup bitiren sıkıntıya girebilir onun için uyardımicrası olana bankaya borçlu olana bu kredi kartı bi nimet
Aynn knkaÖyle üstad ona lafım yok. Ama veresiye olan limitin tek seferse ödenmesi gerekiyor limiti yüksek olup bitiren sıkıntıya girebilir onun için uyardım
Minibüsteyim yan koltukta ki liseli bebeler rulet oynuyor aq gözümün önünde 120 k aldılar vay ben ölem leeeeicrası olana bankaya borçlu olana bu kredi kartı bi nimet
Aynen kardeşim ama ilk ay avukatlık olmamak önemli uzun vadede çok iş görür veresiye kredi tam baş belası tekte ödemek gerekiyor kart gibi asgari ödeme olmuyor veresiye borç icraya düştüğü an kredi kartınıda unutmak gerek çöp olacak kesinlikle çünkü aynı şirket anında kredi kartınida kapatır dikkat etmek lazimicrası olana bankaya borçlu olana bu kredi kartı bi nimet
off be şuan bi 90k olaydıda rulette voisins bölgesine kasa basardıkMinibüsteyim yan koltukta ki liseli bebeler rulet oynuyor aq gözümün önünde 120 k aldılar vay ben ölem leeee
Elbet bir günoff be şuan bi 90k olaydıda rulette voisins bölgesine kasa basardık
Olacak olacak kafaya taktım dikkatli bi şekilde kasayı 250 300k yapacamElbet bir gün
Zekatı vermezsen olmaz o iş bro kaç tane fakir fukaranın hakkı var o paradaOlacak olacak kafaya taktım dikkatli bi şekilde kasayı 250 300k yapacam