Açıldı girrUygulama açılmıyor hackladılar mı noldi lawww
Açıldı girrUygulama açılmıyor hackladılar mı noldi lawww
Lağnet girsin yav Ula giriyom limit aynı çıkıyom limit aynıAçıldı girr
Yarın harca onu hemen silerler ederler bak demedi deme a101e git harca hepsiniLağnet girsin yav Ula giriyom limit aynı çıkıyom limit aynı
Temsilciye dedim 2 k limit nedir yav Adıyaman tütünü olmuş 1500 lira. Diyor maalesef tütün satışı hakkında bilgimiz yoktur Emrah beyLağnet girsin yav Ula giriyom limit aynı çıkıyom limit aynı
Dayı kart önemli bakalım limit yükselecekmi? Vallahi banka hesap hareketlerimi görseler limiti 100 k yapmaları lazımdı aq bizi talebe sandı herhaldeYarın harca onu hemen silerler ederler bak demedi deme a101e git harca hepsini
Usta kargoya ne zaman veriyorlar geneldeKassa yukleme yapılıyor problem yok
Nerede yapılıyoe yapılmıyor banka ile anlaşma yok yazıyor sen yaptın mıKassa yukleme yapılıyor problem yok
Ben kart gelmeden yaptım?Mk kaç tane adamız kart elimizde şunu nakite çevirme işini bi yapamadıl
Dostum 5000 tl ya kadar gunluk yapılıyor simdi ve 1 saat once yaptimNerede yapılıyoe yapılmıyor banka ile anlaşma yok yazıyor sen yaptın mı
Geçen hafta çarşamba basvvurdum bugun geldiUsta kargoya ne zaman veriyorlar genelde
Bende neden olmuyor peki . Kassa ya kredi kartı ile yükleme yap diyorum. Kart bilgilerini giriyom. Banka ile anlaşma yoktur diyorDostum 5000 tl ya kadar gunluk yapılıyor simdi ve 1 saat once yaptim
birak dostum kassa yi falan valla ben 12k vardi alisvwris yaptim kumar oynamaktan alisveris yapamiyoruzBende neden olmuyor peki . Kassa ya kredi kartı ile yükleme yap diyorum. Kart bilgilerini giriyom. Banka ile anlaşma yoktur diyor
Hem söylemiyorsun hem msj atsın diyorsun )Ben hangi siteye hangi yöntem ile yatırım yapıldığını buldum ama kimsenin hayatını sıkıntıya sokmak istemediğimden söylemiyorum burada . Çok merak eden varsa eğer mesaj atsın. Sorumluluk kabul etmem
Doğru diyorsun başkanım mesaj da atmasınlarHem söylemiyorsun hem msj atsın diyorsun )
Bencede söyleme,,kimsenin vebaline sen sebeb olma,,ne halleri varsa kendi kendilerine olsunlar...