- 1,937
- 843
- 113
Yapacaksan sigara da geçerli mi bilmiyorum sormadım markette ama geçerli ise sigara alıp bakkala büfeye kendin satarsan çok daha az zarar edersinKral veresiye limiti ile neler alınabiliyor nakite çevrilir mi
Yapacaksan sigara da geçerli mi bilmiyorum sormadım markette ama geçerli ise sigara alıp bakkala büfeye kendin satarsan çok daha az zarar edersinKral veresiye limiti ile neler alınabiliyor nakite çevrilir mi
sigara geçerli 5er adetten sıra sıra geçiyorlar alıp başka markete 5 lira düşükten verebilirsiniz ama değmez bence gıda için kullanmak daha sağlıklıYapacaksan sigara da geçerli mi bilmiyorum sormadım markette ama geçerli ise sigara alıp bakkala büfeye kendin satarsan çok daha az zarar edersin
Eyvallah kral sağolasın, söylediğin gibi en iyisi hiç bulaşmamakYapacaksan sigara da geçerli mi bilmiyorum sormadım markette ama geçerli ise sigara alıp bakkala büfeye kendin satarsan çok daha az zarar edersin
bosver alma aga banada vermedi iyi ki de vermediBu annesi pis kadın evlatları herkese kart verdi . İcra yok bi şey yok bana vermedi kart. Bakkal borç var kesin bakkalın işi
Dost doğru diyorsun da sağa sola borç var, eline toplu para geçince tek bir yere borç olsun istiyorsun . Düzensiz hayatların bedeli işte .bosver alma aga banada vermedi iyi ki de vermedi
Emin misin kanka geçerli mi 500 var limit 2 aydır duruyor kullanmadık haftalık sigaramızı alalım barisigara geçerli 5er adetten sıra sıra geçiyorlar alıp başka markete 5 lira düşükten verebilirsiniz ama değmez bence gıda için kullanmak daha sağlıklı
evet kasada önce söylemen daha iyi olur veresiye limitimi kullanmak istiyorum diye sonra kodu söyle ona göre fiş kesiyor endişen olmasın mecbur kullandırıyorlarEmin misin kanka geçerli mi 500 var limit 2 aydır duruyor kullanmadık haftalık sigaramızı alalım bari
bunlar zaten kara para aklama için kurulmuş finansmanlar yoksa bedavadan dağıtmazlar böyle yaparak parayı temize çekiyorlar klâsik moneypay de baştan verip herkesin limitini sıfırladı bunlarda ödediğin anda limitini kapatıyorlar çevremde ödeyen kim varsa kapattılar limiti sebebi para aklandıİlerde moneypay gibi kapanır buda eskiden 2 bin limit vardı moneypay ödedik adamlar 2+3 ay kapandı sonra limit 100 TL şimdi
3 ay sonra avukata düşer 6. veya 7. ayda varlık şirketine devredilir sülükler peşine takılır mal varlığın yoksa endişe etme veya sigortalı çalışıyorsan maksimum 1/4 ü kesebilirler onunda önlemini alabilirsin kan bağın olmayan biriyle anlaş sanki ona borcun varmış gibi göster kendini maaşından da kesinti yapamazlar ayrıca varlık şirketine düşerse yine endişe etme 100k borcunu 10k ya alıyorlar pazarlık yapıp 20-25 e bile kapatabilirsin benim 6k borcum faizlerle falan 11k olmuştu aradılar 2k gönderim yapayım anında dedim cık mık dediler 10dk sonra kabul ettiler kurtulmuştum105bin allmıştım en son
55 bin veresiye taksitli
50 bin kredi kartı
İlk ayın ödemesini yapmadım
Ne zamana kadar ödemezsem icraya düşer acaba beyler
3 ay içnde askeri ödemesini yapsak kredi kartının3 ay sonra avukata düşer 6. veya 7. ayda varlık şirketine devredilir sülükler peşine takılır mal varlığın yoksa endişe etme veya sigortalı çalışıyorsan maksimum 1/4 ü kesebilirler onunda önlemini alabilirsin kan bağın olmayan biriyle anlaş sanki ona borcun varmış gibi göster kendini maaşından da kesinti yapamazlar ayrıca varlık şirketine düşerse yine endişe etme 100k borcunu 10k ya alıyorlar pazarlık yapıp 20-25 e bile kapatabilirsin benim 6k borcum faizlerle falan 11k olmuştu aradılar 2k gönderim yapayım anında dedim cık mık dediler 10dk sonra kabul ettiler kurtulmuştum
Tamam broevet kasada önce söylemen daha iyi olur veresiye limitimi kullanmak istiyorum diye sonra kodu söyle ona göre fiş kesiyor endişen olmasın mecbur kullandırıyorlar
anlaşmaları olan yerlerde kullanabilirsin misal Turkcell ile anlaşmaları yok kullanamazsın gibi.. uption uygulamasını yükle pttnin uygulaması hesabını doğrulat belge gönderiyorlar 1 hafta sürüyor düzenli kullanırsın %5 komisyon karşılığını nakit paraya dönüştürürsün hiçbir şey yaniBu hadi kredi internet üzeri kullanilmiyormu ne biçim şey birde kredi yazmış gavatlar
Dost kredi dedim kredi karti değil oluyor mu oyleanlaşmaları olan yerlerde kullanabilirsin misal Turkcell ile anlaşmaları yok kullanamazsın gibi.. uption uygulamasını yükle pttnin uygulaması hesabını doğrulat belge gönderiyorlar 1 hafta sürüyor düzenli kullanırsın %5 komisyon karşılığını nakit paraya dönüştürürsün hiçbir şey yani