- 6,131
- 5,168
- 113
Denicem birazdanKanka bende banka iletişime geçin uyarısı veriyodu. Ayarlardan kart ayarlarına girip kartı sildim. Daha sonra kart bilgilerini tekrar yazınca altta masterpay e kaydet butonu var o tiki attım oldu
Denicem birazdanKanka bende banka iletişime geçin uyarısı veriyodu. Ayarlardan kart ayarlarına girip kartı sildim. Daha sonra kart bilgilerini tekrar yazınca altta masterpay e kaydet butonu var o tiki attım oldu
Bu sefer de böyle hata verdiBide yazdığın tutar komisyon ile birlikte 5 k yi geçmesin majs 5 k olduğu için üstü tutar çıkıyorsa hata verir
Kanka farkı kişilerin kassasina kartı kayydettin mi hiç yani denedin mi farkı arkadaşında falan. Orrdan denediysen kartı onlardan da silBu sefer de böyle hata verdi
Yok ya ilk defa kullanıyorum neyseKanka farkı kişilerin kassasina kartı kayydettin mi hiç yani denedin mi farkı arkadaşında falan. Orrdan denediysen kartı onlardan da sil
Uption uygulamasından yap bro aktifbankın uygulaması her türlü yapabilirsinYok ya ilk defa kullanıyorum neyse
Kurumsal bozum nedir 🤣🤣🤣🤣bu forumdan buraya yönlendiren yavsak var kim olduğunu biliyor musunuz dolandırdılar bana söyleyene 250₺ aticam direk
Kim olduğunu bilmiyorum ama keşke 250 yi Atsan 😀bu forumdan buraya yönlendiren yavsak var kim olduğunu biliyor musunuz dolandırdılar bana söyleyene 250₺ aticam direk
wmaracı kanka normalde anlık işlem yapiyorlar ama bu amk çocuğu isim kullanarak milleti tokatlıyorKurumsal bozum nedir 🤣🤣🤣🤣
bu telegram da biri var babazeng eski telegram adi büyük ihtimalle o eski cocuklara ulasabilirsem daha detayli bilgi gecerim bu babazeng dedigim yurt disina cikmis buralarda degil bozum falan yapip milleti dolandiriyor forumda ki kisi de ya ona yonlendiriyor yada kendi kendi hesabina cekiyor dun bana da yazdi ekran attigim kisi o zaten .d ben vermedim tabiTelegram ismi sany hadi kredi kartı vb bozum için yazarsa size direk engelleyin bu forumda geziyor
Bulabilirsen çok sevinirim engelledi beni telegramdanbu telegram da biri var babazeng eski telegram adi büyük ihtimalle o eski cocuklara ulasabilirsem daha detayli bilgi gecerim bu babazeng dedigim yurt disina cikmis buralarda degil bozum falan yapip milleti dolandiriyor forumda ki kisi de ya ona yonlendiriyor yada kendi kendi hesabina cekiyor dun bana da yazdi ekran attigim kisi o zaten .d ben vermedim tabi
engeller beni de engellicek simdi .d ama eski cocuklara bi yazim bakalimBulabilirsen çok sevinirim engelledi beni telegramdan
Vallla sevinirim dost bir sorsanengeller beni de engellicek simdi .d ama eski cocuklara bi yazim bakalim
Şu şekil türkçe konusan birine nasıl güvendinTelegram ismi sany hadi kredi kartı vb bozum için yazarsa size direk engelleyin bu forumda geziyor
adminden rica edecem bilgilerini verir miburalarda okuyor serefsiz dun beni de telegramdan bulmus cakal bi kurnaz kendi ya .d
admin bulamaz ki nerden bulcak o kisiyi .dadminden rica edecem bilgilerini verir mi
valla dost acil nakit ihtiyacım vardi ilk defa bozdurcaktim forumdan yazınca yardımcı olacak zannettim iyi niyetimizden hep sikiliyoruz giden paraya üzülmedim yapılan kahpeliğe canım sıkıldıŞu şekil türkçe konusan birine nasıl güvendin