Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Kredi Kartı Hk.

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,917
1,496
113
Telegram ismi sany hadi kredi kartı vb bozum için yazarsa size direk engelleyin bu forumda geziyor
bu telegram da biri var babazeng eski telegram adi büyük ihtimalle o :) eski cocuklara ulasabilirsem daha detayli bilgi gecerim bu babazeng dedigim yurt disina cikmis buralarda degil bozum falan yapip milleti dolandiriyor forumda ki kisi de ya ona yonlendiriyor yada kendi kendi hesabina cekiyor dun bana da yazdi ekran attigim kisi o zaten .d ben vermedim tabi

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
206
100
43
bu telegram da biri var babazeng eski telegram adi büyük ihtimalle o :) eski cocuklara ulasabilirsem daha detayli bilgi gecerim bu babazeng dedigim yurt disina cikmis buralarda degil bozum falan yapip milleti dolandiriyor forumda ki kisi de ya ona yonlendiriyor yada kendi kendi hesabina cekiyor dun bana da yazdi ekran attigim kisi o zaten .d ben vermedim tabi
Bulabilirsen çok sevinirim engelledi beni telegramdan

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,917
1,496
113
buralarda okuyor serefsiz dun beni de telegramdan bulmus cakal bi kurnaz kendi ya .d

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
206
100
43
Şu şekil türkçe konusan birine nasıl güvendin
valla dost acil nakit ihtiyacım vardi ilk defa bozdurcaktim forumdan yazınca yardımcı olacak zannettim iyi niyetimizden hep sikiliyoruz giden paraya üzülmedim yapılan kahpeliğe canım sıkıldı
Yani

Ekli dosyalar