Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Hadi Kredi Kartı HK.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
852
515
93
Dostlar burda herkes kartı teslim almadan karti aktif edip kullandi bazi arkadaşlar müşteri hizmetlerine kardı teslim almadım deyip yeni kart yeni limit aldılar onların durumu ne oldu ? Ekstra olarak bende kart gelmeden kullandım ilk ayı ödedim sonra ki ay ödemedim musteri hizmetlerine karti ben kullanmadım desem akibetim ne olur sizce 😂

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,679
1,412
113
Dostlar burda herkes kartı teslim almadan karti aktif edip kullandi bazi arkadaşlar müşteri hizmetlerine kardı teslim almadım deyip yeni kart yeni limit aldılar onların durumu ne oldu ? Ekstra olarak bende kart gelmeden kullandım ilk ayı ödedim sonra ki ay ödemedim musteri hizmetlerine karti ben kullanmadım desem akibetim ne olur sizce 😂
Kart gelmedı demek nasıl oluyormuş :)

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,679
1,412
113
Lımıt ne verdıler reıs sana

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,492
2,371
113
ben başvurdum hadi hesabimı engellediler direk black list jdjdnd

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,972
1,561
113
ben 4 aydır düzenli ödüyorum nomıssızlar kuruş limit arttırmadı 2k fix :D

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,884
3,828
113
bana da 2K cikti da a101 kapandi anasini satim yarin gidip alicam kasadan. millet niye kurye bekliyo ben anlamadim