- 2,731
- 1,783
- 113
Oyuncak gibi 2 k verdiler başta sonra düzenli kullandım limit de artırmadılar iptal ettim bugün glerine soksunlar
Herkese veriyorlarmiAllah için cevap verir misiniz kassa ilk defa kullanıcam nasıl nakite dönüştürebiliriz bu hadi kredi kartını
Kassayla paparayi dene onlar olmazsa anca razer gold alıp bozdurabilirsin sadece onda yardımcı olabilirimAllah için cevap verir misiniz kassa ilk defa kullanıcam nasıl nakite dönüştürebiliriz bu hadi kredi kartını
Banka kartı ile yatırı seçiyorsun kart bilgilerini yazıyorsun bu kadar basitAllah için cevap verir misiniz kassa ilk defa kullanıcam nasıl nakite dönüştürebiliriz bu hadi kredi kartını
yapamadım ya gs maçına yetişmem lazımBanka kartı ile yatırı seçiyorsun kart bilgilerini yazıyorsun bu kadar basit
NedenMilleti opmesinler bunlar
Arada kapayıp arada açıyorlar değişik bişey oşu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıyor kasaa
Bu veresiye kredi ne oluyor bilgim varmıArada kapayıp arada açıyorlar değişik bişey o
Şimdi alıyorsun 2 ay sonra ödüyorsun taksit yok ne harcadiysan onu ödüyorsun 3.500 e 3700 ödeme çıkıyor hiç biseu değil yaniBu veresiye kredi ne oluyor bilgim varmı
Nasıl yapacam onu King bilgi varmıŞimdi alıyorsun 2 ay sonra ödüyorsun taksit yok ne harcadiysan onu ödüyorsun 3.500 e 3700 ödeme çıkıyor hiç biseu değil yani
Limitin tanımlı mi ne soruyorsun anlamadım kiNasıl yapacam onu King bilgi varmı
Evet 3500 tanimladilar nasıl kullanacağım şimdi onuLimitin tanımlı mi ne soruyorsun anlamadım ki
A101 e gitcen yarın alışveriş yapcan kasada hadi referans ile oducem diyen ordaki Refi kasiyere soylucen bu kadarEvet 3500 tanimladilar nasıl kullanacağım şimdi onu
A101 ise güzelmiş ya buA101 e gitcen yarın alışveriş yapcan kasada hadi referans ile oducem diyen ordaki Refi kasiyere soylucen bu kadar
Sadece orda geçerli zaten başka yere gitme rezil olursun kredi kartı her yerde gecerli sadeceA101 ise güzelmiş ya bu