- 209
- 49
- 28
Ankara'da Kilere yardımcı olabilirim şehir dışından yazacaklar lütfen yazmayın ya da Ankara'ya gelin
Yeni üyelere inanmayın dostlar basit bir şekilde telefon alın satın komisyon bunlara gitmesinAnkara'da Kilere yardımcı olabilirim şehir dışından yazacaklar lütfen yazmayın ya da Ankara'ya gelin
Ben yeni üye miyim Bir bak bakalım bu arkadaşa inanın çok dürüsttür kendisi namazında abdestinde hey ya Rabbim ne dangalak insanlar nerede andavallılar bizi bulurYeni üyelere inanmayın dostlar basit bir şekilde telefon alın satın komisyon bunlara gitmesin
Sen 2023'ün nisan'ında kayıt olmuşsun Ben de senden birkaç ay sonra mal kafa karakteri kişilik yeni ile eskiyle mi olur söveceğim olmayacak şimdi şerefsizYeni üyelere inanmayın dostlar basit bir şekilde telefon alın satın komisyon bunlara gitmesin
Yapma yanarız pala dayıBeyler kart limiti kuyumcuda deneyen veya siteye atmayı deneyen varmı
Vaat vermiyorum yasal olarak bu işi yapıyorum yasal şirketim var gelirsin görürsün yalakalık yapmaya gerek yok insanı da ayarlarıyla oynamayın
Ben senin gibi atlamıyorum bak mesela milletin parasına göz dikmene gerek yok lafınıda düzgün seç ağzımı bozmaSen 2023'ün nisan'ında kayıt olmuşsun Ben de senden birkaç ay sonra mal kafa karakteri kişilik yeni ile eskiyle mi olur söveceğim olmayacak şimdi şerefsiz
Şirketinin dükkanı burası değil uza kardeşimVaat vermiyorum yasal olarak bu işi yapıyorum yasal şirketim var gelirsin görürsün yalakalık yapmaya gerek yok insanı da ayarlarıyla oynamayın
Yasal olarak mi senin yaptığını biz unuttuk dostum yalakalikmi NovaFinans aç Google de aratVaat vermiyorum yasal olarak bu işi yapıyorum yasal şirketim var gelirsin görürsün yalakalık yapmaya gerek yok insanı da ayarlarıyla oynamayın
Birkere düzgün konuşmayı öğrenemeyen adamdan fayda gelmez düzgün konuşmayı öğren önceAyrıca orada bozum yapıyorum dememişim yardımcı olurum demişim ne biliyorsun komisyon alacağım dangalak
Sen de şimdi sidik mi yarıştıracağım Nova finansmış da bilmem neymiş de Türkiye geneli 50'ye yakın sağlam aracım var Hayırdır niye unuttun alzaymır mı oldunYasal olarak mi senin yaptığını biz unuttuk dostum yalakalikmi NovaFinans aç Google de arat
Burda birsürü dolandırıcı var sen dolandırıcısı da demedim atladın ben herkese güvenmeyin dedim eski üyede değilsin konu üzerine atlarsan bende dikkatli olmaları için uyarıyorum ama senin bu kadar zoruna gittiyse belli ki ekmeğine taş koydumUlan var ya sizin gibi dümbükler yüzünden görüyorum ki bu forum bu hale gelmiş tanımadan etmeden insanlar hakkında yorum yapmayın
Yüzde kaç alıyorsun onu desene hele banaSen de şimdi sidik mi yarıştıracağım Nova finansmış da bilmem neymiş de Türkiye geneli 50'ye yakın sağlam aracım var Hayırdır niye unuttun alzaymır mı oldun
Kanka a101 lerde hesaplamada sıkıntı çıkarıyormuş uğraşmamak için yapıyorlar yoksa hepsinde aktif ben müşteri hizmetlerine şikayet ettim a101 sonra kullanmaya başlaytılarbenim 3,5k limit vardaı 200 tl harcamıştım 1 saat önce dedim bişeyler alayım kullandıkca limit artıyor dedi destek öderim onu nakit diye kız abi bizde veresiye hesapla alışveriş yaptırmıyoruz dedi dedim bunudamı batırdık nakit ödedim askfaskaskf
İşleri bu değilmi hırbolara bakKanka a101 lerde hesaplamada sıkıntı çıkarıyormuş uğraşmamak için yapıyorlar yoksa hepsinde aktif ben müşteri hizmetlerine şikayet ettim a101 sonra kullanmaya başlaytılar