Sana deneme bonusu eklemisler 20k yap cek diye
Sana deneme bonusu eklemisler 20k yap cek diye
Yemek ısmarlamamak için beni krediye sokma bırak şimdiOppa neden az sen ticaret adamısın sana 900k vermeleri lazım kanka ceksene kredi
Agam senin şirketin var senin bize limonlu avokadolu hindi ısmarlaman lazım 😂Yemek ısmarlamamak için beni krediye sokma bırak şimdi
Dümencilere alıştık sende yamuk yaptın behlül kaçar bbAgam senin şirketin var senin bize limonlu avokadolu hindi ısmarlaman lazım 😂
Knk kart gelsin kazanırsam yemek ısmarlaacam dedim 😃Dümencilere alıştık sende yamuk yaptın behlül kaçar bb
Sende ufaktan Brentford havaları var öyle seziyorum 2 kişi 50 tl konusu gelirKnk kart gelsin kazanırsam yemek ısmarlaacam dedim 😃
Cuma namazında@SULLY Hacı abi rahmetli brentfordun cenazesine gelmedin göremedik safta
Allah kabul etsin agaCuma namazında
Onun totoşuna koyim çekiliş konu açmayı bilmiyom knkSende ufaktan Brentford havaları var öyle seziyorum 2 kişi 50 tl konusu gelir
Oda böyle derdi hey gidi heyOnun totoşuna koyim çekiliş konu açmayı bilmiyom knk
Elektronik telefon alırsın satarsınKardeş kimse umrumda değil , yolunu bulamadım görüşlerinizi almak istedim saçma sapan muhabbetler yapıcak olanlar yazmasın zaten
Kimlik selfie yuklicen , hesap onayına gidiyor onaylaninca yapabilirsin bunlariBeyler biraz merhameti olan şu uption hakkında bilgi verir . Hesabı direk açıp kredi kartından yatırıp direk cekebiliyormuyuz yoksa hesabı açmak zamanmı alıyor uption
Biri kurye geliyo demiş kuruye belelgeri onaylayinca açılıyo diyo hesapKimlik selfie yuklicen , hesap onayına gidiyor onaylaninca yapabilirsin bunlari
@SULLY sen bilirsin bi yardim etBeyler biraz merhameti olan şu uption hakkında bilgi verir . Hesabı direk açıp kredi kartından yatırıp direk cekebiliyormuyuz yoksa hesabı açmak zamanmı alıyor uption
Nöbete gitti kanka o@SULLY sen bilirsin bi yardim et
Kart gelirse ben her türlü bozarım 5 dk mesafeden 3 gündür gelmedi@SULLY sen bilirsin bi yardim et
kanka sitelere atilmiyo diyolar bazilari kuyumcu yok diyo bazilari var diyo herkes farkli bisey diyo hele kart gelsin akıl verirsin inş bozarımKart gelirse ben her türlü bozarım 5 dk mesafeden 3 gündür gelmedi
17-18 yaşında çocukların lafıyla iş yapmıyorumkanka sitelere atilmiyo diyolar bazilari kuyumcu yok diyo bazilari var diyo herkes farkli bisey diyo hele kart gelsin akıl verirsin inş bozarım