Karıştırmışım 500 sal da unutayım bu durumuDeamon kim olum yok demon
@butragueno bunu beğendi@Taladro123 gibi olun mesela söz verin ama tutmayin severiz
Vay ak 30 dk sohbet ettiğim kişi benim jargonla konuşmaya başlıyor bulaşıcı bu sinyal harbiKarıştırmışım 500 sal da unutayım bu durumu
Ameliyat edilmeye müsait değilim dost SULLY'i ameliyat etmemiz lazımVay ak 30 dk sohbet ettiğim kişi benim jargonla konuşmaya başlıyor bulaşıcı bu sinyal harbi
Diziden bi abimiz@SULLY nickinin anlamı nedir dost..
SULLY şuan 100 dolara seni 19 yerinden neşterle bıçaklar dost uzak durmak lazımAmeliyat edilmeye müsait değilim dost SULLY'i ameliyat etmemiz lazım
100 az ama şöyle bi 300-400 e kuşbaşı yaparımSULLY şuan 100 dolara seni 19 yerinden neşterle bıçaklar dost uzak durmak lazım
Sana yazarken çok tırsarak yazıyorum100 az ama şöyle bi 300-400 e kuşbaşı yaparım
Biraya vurdum kendimi kumarda kaybedince, bırak da asıl dertlerimi biraz olsun unutayım...Derde bak
Polis dedi be iş o ifadeni değişSana yazarken çok tırsarak yazıyorum
Öyle olmuyor o işlerBiraya vurdum kendimi kumarda kaybedince, bırak da asıl dertlerimi biraz olsun unutayım...
İhtiyaç kredisi çek de @SULLY 'e ve bana para yolla katlayalım seriÖyle olmuyor o işler
Taaaaaabi efendimİhtiyaç kredisi çek de @SULLY 'e ve bana para yolla katlayalım seri
O kim dost.. Yoksa..Bi onunla ettiğim sohbetin
Birde gece forumda ettiğim sohbetin tadını hiçbir yerde bulamadım yok yani