Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

TheMachine

Makina
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,841
940
113
Beyler bakın şimdi ben istagraamdan binance ile ilgili reklam gördüm ve tıkladım WhatsAppa ve 25 dolar nasıl kazanacağım diye söyledim ve bana vip üye olun dedi benden para istedi bende dolandırıcı olduğunu anladım ve küfür ettim yani ifade verirken de dolandırıcı olduğunu söyledim yine mi %100 o haklı çıkıyor

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,320
628
113
eğer daha önce hiç suç işlemediysen parada ödemek istemezsen adama para cezası da almazsın mahkemeden . sadece hükmün ertelenmesi kararı verilir 5 yıl suç işlemezsen silinir hapde de girmezsin

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,054
1,535
113
Valla inan şuan ne çalışıyorum ne cepte 1 kuruş para var full itiraz edeceğim yapacak birşey yok
Ne yaparsan yap kanka oe'ları direkt ceza veriyor ben twitter'dan sövdüm adam kendi üstüne alınıp şikayet etmiş ceza yedim ödemiyorum ama ona 3 katı zarar verdim ondan sonra o ayrı :)
Ahh şöyle yakalasam birde burnunu dümdüz edeceğim ;D

TheMachine

Makina
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,841
940
113
Ne yaparsan yap kanka oe'ları direkt ceza veriyor ben twitter'dan sövdüm adam kendi üstüne alınıp şikayet etmiş ceza yedim ödemiyorum ama ona 3 katı zarar verdim ondan sonra o ayrı :)
Ahh şöyle yakalasam birde burnunu dümdüz edeceğim ;D
Uzlaştırma yapmasam ne kadar öderim

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
166
43
Peki ben uzlaşma yapmasam hapis cezasını kabul edip sonrasında o cezayı paraya çevirsem ne olur?
Ettiğin küfürlere göre savcı buna karar verebilir. Her bir küfürün ayrı ayrı ceza yılı ya da ayı var . 2 yılı geçkin yaparsa savcı kararında hapis yatarsın 3 5 ay sonra çıkarsın. Ama siciline işlenir çünkü hapise girdiğinde. Dediğim gibi nasıl küfürler ettin bilmiyorum

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
255
161
43
Sosyal medyada insanların geçim kaynağı haline geldi bilerek insanları uyuz edicek hareketlerle videolar paylaşıyorlar insanlar tepkisini sert verince sonları tazminat davası ile bitiyor siz siz olun sosyal medyada kimseye hakaret etmeyin

TheMachine

Makina
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,841
940
113
Ettiğin küfürlere göre savcı buna karar verebilir. Her bir küfürün ayrı ayrı ceza yılı ya da ayı var . 2 yılı geçkin yaparsa savcı kararında hapis yatarsın 3 5 ay sonra çıkarsın. Ama siciline işlenir çünkü hapise girdiğinde. Dediğim gibi nasıl küfürler ettin bilmiyorum
Bi amk dedim bide anasını si. M dedim başka bir şey yok

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,563
2,711
113
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Benim vardı Hagb aldım

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
945
113
Bana küfür etmek isteyen varsa bu konu başlıgında edebilir birşey denicemde 20 30 kişi ederse sevinirim

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,657
589
113
2022 yılında bir BJK maçı sonrası yasin kol denen hakeme Twitter'da karaktersiz köpek filan yazmışım, silmemisiz de, iki hafta önce emniyet aradı dava açmış tüm seceremi çıkarmış Şubat'ta mahkemem var

Hiç suç kaydım olay kaydım bile yok bakalım ne olacak