Knka adamlar özelden yolluyor manuel şirket değil yani muhtemelen ondan hani ben sana 200 yollasam 10 keser Ya öyle düşün o kesintiBenimde ödeme geldide neden 190 TL herkese acaba aynı mı yolladılar
Knka adamlar özelden yolluyor manuel şirket değil yani muhtemelen ondan hani ben sana 200 yollasam 10 keser Ya öyle düşün o kesintiBenimde ödeme geldide neden 190 TL herkese acaba aynı mı yolladılar
Aynı saat aynı dk da talep vermişim seninle bana nasıl gelmedi anlamadımKurban olduğum al
Benim o konuştuğum elemanda 19.50 gibi verdim demişti kral anlamadımAynı saat aynı dk da talep vermişim seninle bana nasıl gelmedi anlamadım
Yenimi geldi kaç gibi talep vermiştinBenimde ödeme geldide neden 190 TL herkese acaba aynı mı yolladılar
Anladım vallaha hıc yollıyacaklarını zannetmıyordım ama yolladılarKnka adamlar özelden yolluyor manuel şirket değil yani muhtemelen ondan hani ben sana 200 yollasam 10 keser Ya öyle düşün o kesinti
Bende pubg oynuyordum bildirim geldi şok oldum sjsjsjsAnladım vallaha hıc yollıyacaklarını zannetmıyordım ama yolladılar
Payfix vip olanlamı verdin çekimi yoksa normal payfixlemiAynı saat aynı dk da talep vermişim seninle bana nasıl gelmedi anlamadım
21.35 vermıstım knka ama destege baglanmaya calıs destege baglanıp cekım neden gönderilmedi yazdım kontrol ediyorum yazar yazar baktım hesapta paraYenimi geldi kaç gibi talep vermiştin
Sıra çok yavaş ilerliyor bi bağlanabilsek21.35 vermıstım knka ama destege baglanmaya calıs destege baglanıp cekım neden gönderilmedi yazdım kontrol ediyorum yazar yazar baktım hesapta para
Aynen vip ben20:02 de çekim vermiştim Payfix gelmedi henüz. Normal payfix çekim verdim ben, ödeme alan arkadaşlar Vip Payfix ile mi çekim verdi acaba bilgilendirirseniz
Benimde aynı yazıyor ama hesaba gelen bişey yok henüzÇekim geldi arkadaşlar red yazıyor ama not kısmına bakın gönderildi yazıyor site ödeme yapıyor ama yatırım tavsiye etmiyorum 😅
Kullanıcı adını verBenimde aynı yazıyor ama hesaba gelen bişey yok henüz
Benim de aynı yazıyor bekliyorum bakalım. Kullanıcı adımı sorarsan burda ki ile aynıÇekim geldi arkadaşlar red yazıyor ama not kısmına bakın gönderildi yazıyor site ödeme yapıyor ama yatırım tavsiye etmiyorum 😅