- 501
- 96
- 28
buyur hocam3 saatir ajan cevap vrrecek
buyur hocam3 saatir ajan cevap vrrecek
hocam gecici yayından aldım onu siz evdekal bonusuna dewam her gün 20 free spin daha ne olsunMerhabalar,yeni üye oldum 30bedava yazıyorum hatalı kod diyor.yardimci olur musunuz.kullanici adım Morpembe
severizCanlı destek bizim bahattin abi gibi ' şimdi git sonra gelirsin ' modunda
peki oyle olsun.hocam gecici yayından aldım onu siz evdekal bonusuna dewam her gün 20 free spin daha ne olsun
davrılma hocam hallederiz 7 gun sonrapeki oyle olsun.
Olur mu,canınız sagolsun.maksat oyalanmak.davrılma hocam hallederiz 7 gun sonra
senin canın sagolsun hallederiz daha cok zaman buralardayızOlur mu,canınız sagolsun.maksat oyalanmak.
Neyse ya cevrimsize anlasiriz gecikme bedeli olsunsenin canın sagolsun hallederiz daha cok zaman buralardayız
her zaman hocam sıkıntı degilNeyse ya cevrimsize anlasiriz gecikme bedeli olsun
Tesekkur ederim cok naziksiniz.her zaman hocam sıkıntı degil
rica ederim hocam sizlerde öylesiniz sağolunuz var olunuz her zamanTesekkur ederim cok naziksiniz.
Yanlış kod uyarısı veriyorŞimdi tekrar deneyebilirsiniz bloke kaldırılmıştır. Güvenlik önlemi olarak birden çok şifre hatalı girilmesi üzerine sistemimiz uyarı olarak yapmaktadır, bilginiz olsun.
bu su an evdekal bonusundan kaynaklı olarak böyle tekrar aktif edilecek pazartesi günüYanlış kod uyarısı veriyor
Ok teşkrlrbu su an evdekal bonusundan kaynaklı olarak böyle tekrar aktif edilecek pazartesi günü
Hayır, malesef, başka bonus olduğu için iptal vs dednzyahalletin mi
onu sordum zaten yeni bonusuHayır, malesef, başka bonus olduğu için iptal vs dednzya
Pazartesi dediğinizi mi, pazartsi olanı şimdi nasıl halledebilirm ki, pazartsi mecbronu sordum zaten yeni bonusu
evdekal devam edinPazartesi dediğinizi mi, pazartsi olanı şimdi nasıl halledebilirm ki, pazartsi mecbr
Dalgamı geçiysnevdekal devam edin