- 1,902
- 1,666
- 113
Bu 20 freespin siparisini kim aliyor komi garson lazim mi abi ajsjsjbonus pişmanlıktır diyim
Bu 20 freespin siparisini kim aliyor komi garson lazim mi abi ajsjsjbonus pişmanlıktır diyim
hahaha iyiydiBu 20 freespin siparisini kim aliyor komi garson lazim mi abi ajsjsj
Teşekkür ederim gerçekten, sağolunsen daha önce ne yazdın biliyosun bak geçmişe çok fazla konusmaya gerek yok evdekal7 yi de aktif edebilirsin canın sağolsun
Teşekkrler, bi kaç kez deneyince, sizde olsanz dalga geçiliyo hissine kapılırsnz emin olun, ben yanlş bişey söylediysem k. Bakmayın hayırlı gecelrsen daha önce ne yazdın biliyosun bak geçmişe çok fazla konusmaya gerek yok evdekal7 yi de aktif edebilirsin canın sağolsun
Benden iyisi milanda ki ibrahimovic tek + sı parasi varhahaha iyiydi
hayatta her sey bonus degil sizde emin olun hocam bonus halledilir ama insanlık cok zor..Teşekkür ederim gerçekten, sağolun
Teşekkrler, bi kaç kez deneyince, sizde olsanz dalga geçiliyo hissine kapılırsnz emin olun, ben yanlş bişey söylediysem k. Bakmayın hayırlı gecelr
Markobet destek bir bonus sarsan cekip de cigerime maziye dalsamhayatta her sey bonus degil sizde emin olun hocam bonus halledilir ama insanlık cok zor..
evdekal7 eklendi reis bol sanslar dilerimMarkobet destek bir bonus sarsan cekip de cigerime maziye dalsam
Büyülü demi yoksa hokus pokus de öyle cevireyimevdekal7 eklendi reis bol sanslar dilerim
senin canın sağolsun orada cıkmasa da sonrasını getiririzBüyülü demi yoksa hokus pokus de öyle cevireyim
eyvallah buyur gel reis kapımız acıkyokmu bi duble rakı neşet baba eşliğinde gecemiz güzel olsun
yak gelsinbu hayatta her yolu denedim olmadı en son youtuber olucam
malta çok uzak ama kalpler bir reiseyvallah buyur gel reis kapımız acık
Ne güzel ufak ufak monopoly oynayip. Kasa yukselticektim para kayboldu sjsjsj uykuda tutmuyor sabah olsun atm yolcusu kalmasinyak gelsin