- 345
- 45
- 28
Arkadaşlar çekim ne kadar sinirsiz mı
Yokya evde kimse yok yemek yiyecem. Açık dönerci bakıyorum play-station oynuyordum unuttum bakayım dedim amkKral hoş geldin aldınmı sen bonusu
Afiyet olsun şimdiden 22 de takılı kaldı 15 dk hangi şerefsiz görüşmeyi sonlandırmadan çıktıysaYokya evde kimse yok yemek yiyecem. Açık dönerci bakıyorum play-station oynuyordum unuttum bakayım dedim amk
Badi yemek yok yiyecek yer bulamıyorum internetten döner yapan yer varmi bayrampasa taraflarındaAfiyet olsun şimdiden 22 de takılı kaldı 15 dk hangi şerefsiz görüşmeyi sonlandırmadan çıktıysa
Bi bonusu alabilirsek çekimi şimdi düşünen yokArkadaşlar çekim ne kadar sinirsiz mı
Afiyet olsun şimdiden 22 de takılı kaldı 15 dk hangi şerefsiz görüşmeyi sonlandırmadan çıktıysa
Kanka ben giresunluyum çaktırma netten bakBadi yemek yok yiyecek yer bulamıyorum internetten döner yapan yer varmi bayrampasa taraflarında
TamamKanka ben giresunluyum çaktırma netten bak
yemek sepeti de gece gece nerede dönerci olur axq başka menu seçBadi yemek yok yiyecek yer bulamıyorum internetten döner yapan yer varmi bayrampasa taraflarında
sakin mkyemek sepeti de gece gece nerede dönerci olur axq başka menu seç
Abi hayatımız canlı yardım köşelerinde geçiyosakin mk
Dostum yüklü kuponlar paylaşmiyorsun artık, işler kesat galiba ..sakin mk
Bu neyin kafasıHalk ekmek kafası mı bu )
benimde gece 00:30 dan beri canım ruffless istiyor nerede açık nöbetçi tekel bulabilirim axqqqqqqqsakin mk