- 2,678
- 1,426
- 113
Dost hesabı kitabı boşver bybit borsasında şuan anlık fiyatı var bakabilirsinÖyle bir fiyat hesabı yok kardeşim. Sizi iyi inandırmışlar o fiyat hesabına. 100 milyar arza 1milyar piyasa değeriyle 0.01 olmaz
Dost hesabı kitabı boşver bybit borsasında şuan anlık fiyatı var bakabilirsinÖyle bir fiyat hesabı yok kardeşim. Sizi iyi inandırmışlar o fiyat hesabına. 100 milyar arza 1milyar piyasa değeriyle 0.01 olmaz
TG cuzdanda mi duruyo nerde duruyoAtmadım ki bişeye nasıl oluyo bilmiyorum
Ayrıca 100 milyar arz değil 64 milyar arz var ve piyasa değeri 1 milyar değil 500 milyonÖyle bir fiyat hesabı yok kardeşim. Sizi iyi inandırmışlar o fiyat hesabına. 100 milyar arza 1milyar piyasa değeriyle 0.01 olmaz
Link atsana bana bulamadım. Bybitte fiyat yazmıyor. Gatede 8 cent gösteriyor. Benim düşüncem bu arz bu piyasa değeriyle rahat 20 cent civarı olurDost hesabı kitabı boşver bybit borsasında şuan anlık fiyatı var bakabilirsin
8 bin vardı 12 dolar almıştımDost dogs da 6.557 var kaç yapıyo
Çok rahat 20 centi görür bu piyasa değeriyle bu arzla çıkışını bekleAyrıca 100 milyar arz değil 64 milyar arz var ve piyasa değeri 1 milyar değil 500 milyon
Alış satış yapılıyormu şuan buna yani
Naptın hacı abi 20 cent olsa ben 150 k para alıyor olurum 🤣 4 hesaptan oynadım ben bırak 20 cente 0.05 cente bile razı olurum 🤣 emegimin karailigini alırımLink atsana bana bulamadım. Bybitte fiyat yazmıyor. Gatede 8 cent gösteriyor. Benim düşüncem bu arz bu piyasa değeriyle rahat 20 cent civarı olur
Sadece ön satış yapılıyorAlış satış yapılıyormu şuan buna yani
Kardeşim sen 1 centten 17 dolar alırken 20 centten nasıl 150 k alıyorsun? 340 alman gerekmiyor mu bazı sıkıntılar mı var ?Naptın hacı abi 20 cent olsa ben 150 k para alıyor olurum 🤣 4 hesaptan oynadım ben bırak 20 cente 0.05 cente bile razı olurum 🤣 emegimin karailigini alırım
Ne ön satışı kardeşim long short açmış adamlar sahte o. Bi taneside gatede var 0.079 şuan fiyatı sahte diyorum adamlar anlamıyor.Sadece ön satış yapılıyor
Mubala yaptım ama yine 50-60 k aliyor olurum çünkü 4 hesap kasdim toplamında o kadar ediyorKardeşim sen 1 centten 17 dolar alırken 20 centten nasıl 150 k alıyorsun? 340 alman gerekmiyor mu bazı sıkıntılar mı var ?
Ooo Allah bin bereket versin kalsın orada unut gitsin belki birgün bir supriz olur5.64 dolar diyor 😂
Umarım sahte olur kral bende sahte olmasını isterim ama emin ol olmaz keşke olsaNe ön satışı kardeşim long short açmış adamlar sahte o. Bi taneside gatede var 0.079 şuan fiyatı sahte diyorum adamlar anlamıyor.
İkili hesap oynayanlar alamayacak falan diyorlardı umarım alırsınMubala yaptım ama yine 50-60 k aliyor olurum çünkü 4 hesap kasdim toplamında o kadar ediyor
Yav sahte diyorum ne zamandır açık o işlem en geriye git bak bakalım bi. Daha yarından sonra ön satışı açılacak bunun. Gatede 0.079 bybitte 0.01 sahte bunlar hep.Umarım sahte olur kral bende sahte olmasını isterim ama emin ol olmaz keşke olsa
Nerde yazıyor göremedim deArkadaşlar an itibariyle hamster token airdrobu açıklandı. Oyuna girerek ne kadar aldığımızı görebilirsiniz.
4 aydır kasiyordum milyonlarca insanlar oynuyordu herkesin emeği çöp oldu benim 8 milyon adet vardı 450 adet anahtar vardı aldığım miktar 17-18 dolar.
Sizde bakın kontrol edin oynayan varsa baksın
Ne alamayacaklari hile yapan herkesin banini bile açmışlar bugünİkili hesap oynayanlar alamayacak falan diyorlardı umarım alırsın