- 1,563
- 1,073
- 113
Dostlar konu dışı sohbet muhabbet konusu açtım listelenme bekleyip kasmaya devam eden var mı büyük patladik galiba emeklere yazik oldu
Ekmek kuyruğu gibimi muhabbet ne kankaDostlar konu dışı sohbet muhabbet konusu açtım listelenme bekleyip kasmaya devam eden var mı büyük patladik galiba emeklere yazik oldu
Sakin ol şampuan sana fikrini soran olmadı. Ben kullanıcı olup kasana soruyorumBoşuna hamallık yapmaya devam et
2-3 milyon böyle zanneden kullanıcı var dost tek akıllı sensin iki milyon kişi arasından 😅👏Para alacağını mı zannediyordun
Kardeş tosuncuga para kaptıran da yığınla insan var çok insan olması fark etmiyor keşke emek vermeden konu acsaydin boş iş olduğunu söylerdim2-3 milyon böyle zanneden kullanıcı var dost tek akıllı sensin iki milyon kişi arasından 😅👏
Aynı şey değil bilip bilmeden ne kadar atıp tutmayı seviyorsunuz siz ya. O yatırım gerektiren bir olaydı bunda yatırım yok telegram üzerinden görev saatlik kazanç vs kasiyorsun zaman harciyorsun. Notcoinden 2 k dolar aldım bu şekilde. Ama bunda umut yok çünkü bu kadar kullanıciya verilebilecek bir para yokKardeş tosuncuga para kaptıran da yığınla insan var çok insan olması fark etmiyor keşke emek vermeden konu acsaydin boş iş olduğunu söylerdim
5k saatlik kazanç full skin 30 key lord seviyesi ama benim de zerre umudum yok. Verse de bir şeye yaramaz bu kadar kullanıciya hepi topu maks 100 usdt düşer o da en iyi ihtimalleBen kasıyorum dostum saatlik 6m kazanç var lord ' um taş atıp kolum yorulmuyor ama bu ara saldım biraz anahtar yapıp 3 saatte bir kazanç topluyorum o kadar.
Dogs bile listeleniyor iki gün sonra 140 dolar gibi bir para cıkacak ön satış fiyatından cıkarsa bakalım inşallah, adamlar iki ayda piyasa yaptı bu hamsterdan umut yok gibi
5k saatlik kazanç full skin 30 key lord seviyesi ama benim de zerre umudum yok. Verse de bir şeye yaramaz bu kadar kullanıciya hepi topu maks 100 usdt düşer o da en iyi ihtimalle
Dün Dogs konusu açtım kapandı 🤣🤣Ben kasıyorum dostum saatlik 6m kazanç var lord ' um taş atıp kolum yorulmuyor ama bu ara saldım biraz anahtar yapıp 3 saatte bir kazanç topluyorum o kadar.
Dogs bile listeleniyor iki gün sonra 140 dolar gibi bir para cıkacak ön satış fiyatından cıkarsa bakalım inşallah, adamlar iki ayda piyasa yaptı bu hamsterdan umut yok gibi
Başkanım saygılar
aslında bir kısıma böyle borsa ile alakalı referans paylaşım ve yönlendirme sistemi ile alakalı Alan açılsa iyi olur.Dün Dogs konusu açtım kapandı 🤣🤣
Reklam platformundaaslında bir kısıma böyle borsa ile alakalı referans paylaşım ve yönlendirme sistemi ile alakalı Alan açılsa iyi olur.
için içerisine referans girdiği zaman işler biraz değiştiği için baş ağrıtıyor olabilir belki ama oda çözülebilir bence.
Neden yasak olduğunu hala tam anlayamadım @Shellac başkanım bir açıklama yaparmısın nedeniyle beraber
Ben sordum bozum muhabbetine dönüyormuş. Bende öyle birşey olmadı ki . Eğer olursa uyarını yaparsın dinlemiyorsa banlarsın dedim. Yani alakasız. Millet her ota boka konu açıyor birşey yok . Biz fikir alışverişi için konu açıyoruz kapatılıyoraslında bir kısıma böyle borsa ile alakalı referans paylaşım ve yönlendirme sistemi ile alakalı Alan açılsa iyi olur.
için içerisine referans girdiği zaman işler biraz değiştiği için baş ağrıtıyor olabilir belki ama oda çözülebilir bence.
Neden yasak olduğunu hala tam anlayamadım @Shellac başkanım bir açıklama yaparmısın nedeniyle beraber
Ben artık buranın reklam platformundan cok sosyal bir platform olduğu kanısına vardım tabiki seninde bu işten azıyla çoğuyla kazancın var ama ikisi farklı alanlar.Reklam platformunda
Başka bir reklam yapılması ne kadar doğru olabilir dostum