- 1,128
- 341
- 83
komedi dışındakiler bacak bacak üstüne attığım zaman iyi film izlemek isterim durumu
Evet , katılıyorum bunların dışında 😂Bunların dışında )
Sen eskilerden seviyorsan amerikan ninja2 gider sanaDövüşlü filmler güzel oluyor bruş li , bi de Rambo serisi .. Afganistan a gittiği film
Karete kid vardı , miyagi san.. ne izlemiştik o filmi be 😂 ben Rocky 5 in şimdi sinemalarda diyen fragmanını tv de izlemiştim .. köy yerinde nerde sinema tabi .. 5 kanallı siyah beyaz Arçelik tv vardı .. sonra onun arkasına bişi taktı televizyoncu star tv izliyorduk .. Amerikan güreşi yayınlanıyordu gece . (Smack down) gerçek sanıyordum ben onları çocuk kafası 😂😂😂Sen eskilerden seviyorsan amerikan ninja2 gider sana
Aynen başkan zodiac zindan adası falan filmin sonunda böyle kafan allak bullak olacakPsikolojik gerilim filmeride guzel oluyor
Zindan adası efsaneAynen başkan zodiac zindan adası falan filmin sonunda böyle kafan allak bullak olacak
Aynen who I am ile zindan adası bu alanda benim için zirvedeler ikisinide defalarca izledim hala da açıp izlerim ama zindan adası bir tık her zamam öndeZindan adası efsane
Who am iAynen who I am ile zindan adası bu alanda benim için zirvedeler ikisinide defalarca izledim hala da açıp izlerim ama zindan adası bir tık her zamam önde