Admin suan halen yüklenen birsey yok sence nezman yüklenir sen bildirdim demiştin amaSenin katılımın gözden kaçmış bildirdim.
Admin suan halen yüklenen birsey yok sence nezman yüklenir sen bildirdim demiştin amaSenin katılımın gözden kaçmış bildirdim.
Bundan oncekı happy hourda dogru olmasına ragmen kullanıcı adı yanlıs oldu dıye yuklenmemıstı benım ıletılcek dendı hala yuklenmedı bosa bekleme benceAdmin suan halen yüklenen birsey yok sence nezman yüklenir sen bildirdim demiştin ama
Valla kardesm ben 15 dk lık zaman diliminde buraya kullanıcı adımı yazdm yani normalde sartlarda yüklenmesi lazm admin de ben dildirdm dedi yalan söyleyecek değil ya biraz daha beklemek lazmBundan oncekı happy hourda dogru olmasına ragmen kullanıcı adı yanlıs oldu dıye yuklenmemıstı benım ıletılcek dendı hala yuklenmedı bosa bekleme bence
Konu açıldı sonra saati değişti katılım olmamış ne yapalım şaşırdık katıldım aslında saati değiştiEn son dün ⌚19:07 de başka bir konuda yorumunuz mevcut. Etkinliğimiz saat 00:00 daydı ve katılmamımışsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 14090
Katılımım var Öğler yaptığın konuya yazdım ben adımı / 15:00/15:15 arası olana başkan lütfen yüklet @Blue'sKatılımın yok
Yüklenmiş olmalı , bana ok denildi@Blue's baskan dün aksam benm adımı es gecmiştin bugün ilettm yüklenicek demiştn saat 2 gibi halen eklenmedi nasıl bilgi alabilirm ??
Tekrar ediyorum , katılımın yokKatılımım var Öğler yaptığın konuya yazdım ben adımı / 15:00/15:15 arası olana başkan lütfen yüklet @Blue's
Yok baskan smdi baktm YüklenmemişYüklenmiş olmalı , bana ok denildi
En son dün ⌚19:07 de başka bir konuda yorumunuz mevcut. Etkinliğimiz saat 00:00 daydı ve katılmamımışsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 14090