- 1,581
- 249
- 63
Arkadaşlar ben bonusu aldım 9.5 orana bastım 20 TL yi 190 TL olası kazanç olması lazımken olası kazanç 100 TL yazıyor niye böyle yaptılar
Benimde 250 tutuyo ama olası kazanç en fazla 100 vericekleri için 100 yazıyorArkadaşlar ben bonusu aldım 9.5 orana bastım 20 TL yi 190 TL olası kazanç olması lazımken olası kazanç 100 TL yazıyor niye böyle yaptılar
Bilmiyoruzki, desteğe bağlanmak zaten yıllar sürdüğü içinDevam ediyormu arkadaşlar
Biz 600 cektik odedide siteBenimde 250 tutuyo ama olası kazanç en fazla 100 vericekleri için 100 yazıyor
maks 100 dğil mi çekimBiz 600 cektik odedide site
Way YalanlarınıBiz 600 cektik odedide site
Neden yalan soyluyelım kı herkez senin gibi işsizmi dostum kafanı calıstırıcaksın birazWay Yalanlarını
Oğlum İşsiz Olan Sensin ki Max 100 Çekilen Bonusla 600 Çekemeye Çalışmışsın Ki İnanmıyorum Çektiğine Çektiysen Bile Bu Dolandırıcılık Dupe Duz 🤣🤣Neden yalan soyluyelım kı herkez senin gibi işsizmi dostum kafanı calıstırıcaksın biraz
Tek kupon yaptıysan doğru demiş dostÖdemiyolar , saçmalıyolar , benim kuponum 12,bişey oran verdiği halde, 180 tl çevriminiz kaldı diyor
Neden yalan soyluyelım kı herkez senin gibi işsizmi dostum kafanı calıstırıcaksın biraz
Konuda tartışma istemiyoruz.. Konu amacını aşmasın..Oğlum İşsiz Olan Sensin ki Max 100 Çekilen Bonusla 600 Çekemeye Çalışmışsın Ki İnanmıyorum Çektiğine Çektiysen Bile Bu Dolandırıcılık Dupe Duz 🤣🤣
İyi ÇalışmalarKonuda tartışma istemiyoruz.. Konu amacını aşmasın..
Bak bakalım konuya çeken var mı ?Bana kazandığını çekebilirsiniz dediler, çekim yapan arkadaşlar, net bilginiz var mı?