Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Harcama Limiti ve Fenerbahçe

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,453
939
113
öyle kolay değil o işler ali koç anca konuştu maalesef sportif olarak kulüpte hiçbir olumlu hamlesini göremedim kaldı ki çekilmesi gibi bir durum iyice mahveder fenerbahçeyi çekilsin görelim :D her sene şampiyon olmaya çalışacak kadro kuruluyor 1 veya 2 sene küçülmeye gitseydi ondan sonra böyle bir girişimde bulunsaydı böyle olmazdı geldiğinden beri taraftarını kandırıp boş boş hayal satıyor. BJK'nin zamanında yaptığı gibi feda sezonu ya da Galatasaray'ın 2015 2016'da yaptığı gibi bir küçülme gerçekleştirse ondan sonra başarı düşünse böyle olmazdı ama o zeka yok onda. Maalesef şu an tek başarısı baba parası..

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,174
2,214
113
Kardeş fener ligden çekilişe türk futbolu biter.

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,585
979
113
Mesele başarı vs değil fenerbahçe bankalar biriliği ile aynı masada oturmam diyen tek kulüp kendi bankalarımızla çalışacağız dedi tff de sen kendi bankanla çalışırsan ben seni nasıl denetlicem deyip limiti böyle koydu olay tamamen bu

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113
Beyler Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimali görüşülüyor. Bir Fenerbahçeli olarak bugün bein sportsu iptal ettirdim. Ne diyorsunuz sizce neler olur ilerleyen günlerde.
Fb ye ceza gelmesi kaçınılmaz dostum bakalım nasıl olucak

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Bu ülkede ya FENERBAHÇE lisin yada FENERBAHÇE düşmanı diye dememiş Selçuk Yula saygı ve rahmetle

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Fenerbahcesiz bir TSL olamaz inanın Gs liler bile iptal eder Juventus ornegi ile gelmeyin de :)

Ugur48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,084
601
113
Dün 3 üyelik iptali ile tff tepkimi gerçekleştirdim.

Bunun limit ile de çok alakası yok Türk futbolunu izlemek istiyorum artık sadece konu bu.

Fenerbahçe iyi giderken bir anda alanya kayseri maçında yapılan haksızlıklara düzgünce tepki veremediğimizden şimdi ensesine vur ses çıkarmaz kıvamındayız.

Şampiyonluktan 2-3 maçta el çektirildiğinde takımı çekiyorum diyecekti Ali Koç.

Ülkede spor siyasetin ağzında dolandığı sürece de izlemeyeceğim bu ligi.

Teleon döneminden beri evimizde maç yayını izleyen biri olarak fanatikliği de bir kenara bıraktım artık.

Ha keza Gs , Bjk çok iyi durumda mı bunu da göreceğiz bütün takımlar borç batağında sürükleniyor.

Tff Fenerbahçe'yi bankalar birliği anlaşmasına zorluyor Ali Koç bunu istemiyor. İlerde bir sıkıntı da takımı araplara peşkeş çekmesinler diye.

Neyse bu ligi çok seviyorum bu lig çok temiz diyen pek tabi ki oturur izler ama ben artık hakemlerin şampiyon belirlediği , Fenerbahçe iyi giderken şaibeli olup Fenerbahçe kötüye gidince basın tarafından ve malum şahıslarca temiz olan bu ligi izlemeyeceğim..

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
zaten kasada harcicak para yok ki ne basariniz var 10 senedir istanbul zenginleribi somurum her yil borclarla transfer yapiyonuz sonra bunlar oynamadab para. aliyor sonra transfer butcesi ali koc sizden daha cok sevinmistir bu habere basarisiz oluesak suclu tff olacak ama bu fenerlilere maglum bir parti var bu iki gruba birsey anlatilmaz

Klan123

Her Zaman Zirvede Bırak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,526
955
113
Dijiturku iptal ederiz diye tehdit. Ediyorlarmış fener gibi her sene ağlayan takım gorucegime ligde eve 2 inci dijiturku alırım zaten 3 takım ekstra geldi onlarda alır dijiturk dengelerler herkes kabul ediyor bankalar Birliği adam diyor ben kendi bankamla caliscam bı Emre Belözoğlu vardı oda gitti ozan tufan taşır sizi artık

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
240
43
Hasta fenerliyim federasyon yokuş yaptı doğru da bu Ali Koç Fenerbahçe yi bitirdi iki senede aldığı bir sürü boş adam var frey, jailson, rami, zanka, slimani, benzia, tolgay, serdar, zayhc, harun, berke, barış alıcı adamları alıp elif elmas, guliano, jozef de souza ve fernandaoyu sattı takım batmış 33 yaşındaki gustavo ya 7 milyon euro bonservis verdi, cocu, comolli ve Ersun Yanala verdiği paralar hariç şuanki durum Ali Koç'un suçu kimseye bahane bulmasın bi Galatasaraylı başkan olsa bu kadar takımı batırmazdı