- 26
- 2
- 3
ODŞSŞSİSĞSİSŞSĞİSŞSŞSŞDYa böyle bir şey yok abi 6 hesap açtım hiçbirinden alamadık ya
LAN 6 tane açarsan tabi alamasın ilk açtın hesaptan canlıya sorsaydın aktarırdı hemen
Dert etme bok gibiydi zaten
ODŞSŞSİSĞSİSŞSĞİSŞSŞSŞDYa böyle bir şey yok abi 6 hesap açtım hiçbirinden alamadık ya
Sembolikmiş o çevrim 5 yaptıysan canlıya bağlan çek250 kat çevrim i çekenler tamamladı mı çözemedim ?
Vala ben 1 dakika içinde 88 bin yaptım çevrimi tamamladım 500 cekim verdim bekliyorumTek oyunda 500 tl yi 250 x çevirip 10 katı yapıp çeken adam gelsin ticarete atilalim batmaz o adam boşuna burdayım kumarda uğraşmasın
Aferim beAdemcan79 piabella candir
Sen adam ddegilsin bende senelerdir oynuyorum annemin parasına daha bı kez dikunmadimHerkese tavsiyendir..cunku ben intihar decegim bari baskalari yanmasinn.15 18 senedir bu iddaa illetinj oynarim..onceden tuslu tel ceya canli yoken ne guzel kupon yapardik 1 tl 2 tl 5 tl..oda kotu biseyde yine bundan iyiydi...Sonralari bu canli deben pislik lanet olasicalar cikti..50 100 300 600 derken para dayandiramaz olduk bian..sonra kredi jartindan yatir vs icralik olduk..2 sene once babam vefat etti miras birakti..Annemle ayri oldugu icin vekalet verdim ama gizluce annemin hesabina girip 8700 euro 3500 sterlin 6700 usd bu adilere yatirdim..Evden annemin gizkedigi paralari deste deste alup buralara verdim..Bittimi asla...Annemin yazik nerde ucuz peynir var onu arayan bir kadinin adina kredi cektim 50 bin ve haberi gok..beni sin intihara surukleuende sakladigi 4300 euronun 2150 eurosunu buralarda batirmam oldu....Kardeslerim ne olur birakin bunu bedava 5 bin verselerde oynamayin norkal hayatiniza donun..benim icin geri donus yok bari siz yapmayin
Sende azcık onur olsa kaybetmekten korkicağın paralarla oynamazsın kumar sitelerinin suçu yok sen kaybetmekten korkicağın paralarla oynuyorsunHerkese tavsiyendir..cunku ben intihar decegim bari baskalari yanmasinn.15 18 senedir bu iddaa illetinj oynarim..onceden tuslu tel ceya canli yoken ne guzel kupon yapardik 1 tl 2 tl 5 tl..oda kotu biseyde yine bundan iyiydi...Sonralari bu canli deben pislik lanet olasicalar cikti..50 100 300 600 derken para dayandiramaz olduk bian..sonra kredi jartindan yatir vs icralik olduk..2 sene once babam vefat etti miras birakti..Annemle ayri oldugu icin vekalet verdim ama gizluce annemin hesabina girip 8700 euro 3500 sterlin 6700 usd bu adilere yatirdim..Evden annemin gizkedigi paralari deste deste alup buralara verdim..Bittimi asla...Annemin yazik nerde ucuz peynir var onu arayan bir kadinin adina kredi cektim 50 bin ve haberi gok..beni sin intihara surukleuende sakladigi 4300 euronun 2150 eurosunu buralarda batirmam oldu....Kardeslerim ne olur birakin bunu bedava 5 bin verselerde oynamayin norkal hayatiniza donun..benim icin geri donus yok bari siz yapmayin
Bir dahada herkese site adamı de düzgün dur birazHerkese tavsiyendir..cunku ben intihar decegim bari baskalari yanmasinn.15 18 senedir bu iddaa illetinj oynarim..onceden tuslu tel ceya canli yoken ne guzel kupon yapardik 1 tl 2 tl 5 tl..oda kotu biseyde yine bundan iyiydi...Sonralari bu canli deben pislik lanet olasicalar cikti..50 100 300 600 derken para dayandiramaz olduk bian..sonra kredi jartindan yatir vs icralik olduk..2 sene once babam vefat etti miras birakti..Annemle ayri oldugu icin vekalet verdim ama gizluce annemin hesabina girip 8700 euro 3500 sterlin 6700 usd bu adilere yatirdim..Evden annemin gizkedigi paralari deste deste alup buralara verdim..Bittimi asla...Annemin yazik nerde ucuz peynir var onu arayan bir kadinin adina kredi cektim 50 bin ve haberi gok..beni sin intihara surukleuende sakladigi 4300 euronun 2150 eurosunu buralarda batirmam oldu....Kardeslerim ne olur birakin bunu bedava 5 bin verselerde oynamayin norkal hayatiniza donun..benim icin geri donus yok bari siz yapmayin
Kanka binusu aldık qmk tabiki katlayamadim anlamındaODŞSŞSİSĞSİSŞSĞİSŞSŞSŞD
LAN 6 tane açarsan tabi alamasın ilk açtın hesaptan canlıya sorsaydın aktarırdı hemen
Dert etme bok gibiydi zaten