- 4,829
- 4,013
- 113
Bende çocukken sokakta avize taşı bulup elmas zannetmiştim
Ne yaptın sabribey doğru mu bur10.net te yada sahibinden de falan satabilirsin en az 75.000 tl eder
ooo çakma bayramın paraları ben bunları görünce çöpe atıyodumBaya vardı ama çoğu ya arada karıştı gitti bu kadarını bulabildim şuanlık 😅 Sanırım tanesi birkaç bin liradan alıyormuş koleksiyoncular
Anlat artik günlerdir o hayvan bu hayvanın hikâyesini anlatayım diyip duruyon, anlat bakalımSana kurt ile tavşanın hikayesini anlatayım da dinle
asıl bozuk dıye alırBakkalcı bile almaz bozuk diye
Daha anlatmadı mi ya 😂🤣Anlat artik günlerdir o hayvan bu hayvanın hikâyesini anlatayım diyip duruyon, anlat bakalım
Yok yaw yazıp yazıp duruyor, geçen benim rolde de bi hayvanlari anlatayim mi dedi yine anlatmadıDaha anlatmadı mi ya 😂🤣
Tam anlatacağı sıra internet paketi bitiyor herhalde 😂🤣Yok yaw yazıp yazıp duruyor, geçen benim rolde de bi hayvanlari anlatayim mi dedi yine anlatmadı
Hangi hayvan hangi hayvani gibiyor bi öğrenelim 😅😅Tam anlatacağı sıra internet paketi bitiyor herhalde 😂🤣
Aynisi bencede var ise yarar belki diye sakladım satarsan haber et bende satayım kardesimArkadaşlar elimde hatalı basım 1 TL var. Koleksiyonculara falan yada alanlar varsa ne kadara satarız nasıl satarız. Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır.Ekli dosyayı görüntüle 439902Ekli dosyayı görüntüle 439903
Aman diyim 🤫ooo çakma bayramın paraları ben bunları görünce çöpe atıyodum
Birader sen antikaciya benziyon bendede bu makine var okutalimArkadaşlar elimde hatalı basım 1 TL var. Koleksiyonculara falan yada alanlar varsa ne kadara satarız nasıl satarız. Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır.Ekli dosyayı görüntüle 439902Ekli dosyayı görüntüle 439903
Bir kaç yerden fiyat almadan kesinlikle verme hele eskici hurdacı gibi adamlara kesinlikle vermeBirader sen antikaciya benziyon bendede bu makine var okutalim
Dikis makinesi
Diker
Ekli dosyayı görüntüle 440309