Değerli dostlar , bu postu 2 sebepten ötürü açtım. 1. Si bu duruma düşen arkadaşlarım çok iyi bilirlerki bu durumu ne işyerinde ne çevresinde kimseye anlatamazlar. Sadece içinden konuşurlar Bende içimden konuştuklarımı yazarak rahatlamak istedim. 1 sebebimin sonucuna gelecek olursak , tüm yazılan cevapları sanki karşımda yüzyüze dinliyormuşuz gibi okudum ve rahatladım. Yazımın sonunda da belirttiğim gibi hiçbir zaman en kötü sonu düşünmedim düşünmeyeceğim , bu işin üstesinden geleceğim..
2. Sebebim ise herşeyin başı sağlık olsa da çevrenizde öyle olmuyor , yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen dost bildiğimiz kişiler bi plan yaparken yanlarına gittiğimde konuyu değiştiriyolar olur da gelirse hesabı bize kalır diye. Misafirleri ya da acil işleri olduğunda 1 saniye bile düşünmeden arabamı verdiğim kişilerden sırf ne diyeceklerini merak ettiğimden araba istediğimde yalan olduğunu yüzde yüz bildiğim bahaneler buluyor , nasılsa bu alır kullanırsa gazını koymaz diye. 2. Sebebi buydu , ben düştüm belki 1 kişiyi bile düşmeden bu yazımı okur da aklını başına alır , ben kendimi frenleyemedim belki sayemde 1 kişi frenler..