- 86,903
- 47,229
- 113
Ankara çok sıkıntı essek çoğu ama gelirSon ayağa kadar gelebildim sonunda ganyani bi at gelirse para alırım bayağı esekledim burayı.favoride gelse 1.500 falan verir heralde Ekli dosyayı görüntüle 591458
Bol şanslar brooSon ayağa kadar gelebildim sonunda ganyani bi at gelirse para alırım bayağı esekledim burayı.favoride gelse 1.500 falan verir heralde Ekli dosyayı görüntüle 591458
Dm yi geciktirme o zamanSon ayağa kadar gelebildim sonunda ganyani bi at gelirse para alırım bayağı esekledim burayı.favoride gelse 1.500 falan verir heralde Ekli dosyayı görüntüle 591458
Bol şanslar 💫Son ayağa kadar gelebildim sonunda ganyani bi at gelirse para alırım bayağı esekledim burayı.favoride gelse 1.500 falan verir heralde Ekli dosyayı görüntüle 591458
Eyw broBol şanslar reis
Bro 1 kişiye dm atarım güzel bişey verirse.oda senden önceki msji yazan ark ona sözüm vardı olurda ganyanli bı at gelirse sanada mavilik ateslerimDm yi geciktirme o zaman
GelecekSon ayağa kadar gelebildim sonunda ganyani bi at gelirse para alırım bayağı esekledim burayı.favoride gelse 1.500 falan verir heralde Ekli dosyayı görüntüle 591458
Dostum ganyani iyi at gelecek patlayabilir burasiBro 1 kişiye dm atarım güzel bişey verirse.oda senden önceki msji yazan ark ona sözüm vardı olurda ganyanli bı at gelirse sanada mavilik ateslerim
Türk lirasi ise mavilik kurtarmaz biziBro 1 kişiye dm atarım güzel bişey verirse.oda senden önceki msji yazan ark ona sözüm vardı olurda ganyanli bı at gelirse sanada mavilik ateslerim
Benden başka çıkmaz bro 10k gerçek halı yok ya kuponunTürk lirasi ise mavilik kurtarmaz bizi
Bakicaz 3.4. at gelse okeyim benBence 6 numara getirecek
La şaka yapıyoruz zaten açık açık para istemiş gibi hissetirip banlattirma şimdi biziBenden başka çıkmaz bro 10k gerçek halı yok ya kuponun