- 86,904
- 47,229
- 113
4k falan verir gibi bakalım güzel at geldi
Bnde şaka yapdim laLa şaka yapıyoruz zaten açık açık para istemiş gibi hissetirip banlattirma şimdi bizi
Çok rahat 4k verir artık bizede bi yunus emre ateslersin4k falan verir gibi bakalım güzel at geldi
Sende bizim emreyi bi ateşleArtık bizede bi yunus emre ateslersin
Bi durSende bizim emreyi bi ateşle
Bu kazançla mümkün deil kardeş.ben daha önce bana atmış olanlara dönüş yapıyorum seninle bı alisverisimiz olmadı ne yazikki4k falan verir gibi bakalım güzel at geldi
Sonuçlandı mi reis merak ettim ne vercekBnde şaka yapdim la
Başlangıç senden olsun devamı gelirBu kazançla mümkün deil kardeş.ben daha önce bana atmış olanlara dönüş yapıyorum seninle bı alisverisimiz olmadı ne yazikki
Daha ne verdiği belli deil ama 4k falan verir.sana ve nashnasha sigara ateslerim broSonuçlandı mi reis merak ettim ne vercek
Bol şans 5 bin gösteriyoSon ayağa kadar gelebildim sonunda ganyani bi at gelirse para alırım bayağı esekledim burayı.favoride gelse 1.500 falan verir heralde Ekli dosyayı görüntüle 591458
Bak adam emre diyor sen ona cvp yaz bnce 😁Başlangıç senden olsun devamı gelir
5 gösteriyoDaha ne verdiği belli deil ama 4k falan verir.sana ve nashnasha sigara ateslerim bro
Sen rahat ol 4k ustudurDaha ne verdiği belli deil ama 4k falan verir.sana ve nashnasha sigara ateslerim bro
Saol topram 🤣 at parasi yememiştik hiçDaha ne verdiği belli deil ama 4k falan verir.sana ve nashnasha sigara ateslerim bro
Yabancı altilimda var o tutarsa başlayalım ama tutmaz o çok zor yarislarSen rahat ol 4k ustudur
Onu karıştırmayalım şimdilik biz kendi aramizdakine bakalimBak adam emre diyor sen ona cvp yaz bnce 😁
Haram tatlıdır broSaol topram 🤣 at parasi yememiştik hiç
Yabancıyı karıştırma bu altılı 4k üstüdürYabancı altilimda var o tutarsa başlayalım ama tutmaz o çok zor yarislar