- 75,239
- 27,102
- 113
maxey gırdı duzelır sımdıPhi bitirdi bizi hem 2 fark yemez oynadım hemde 3be üstü farkla yener oynadım 2side sıkıntı 3 fark zaten mucize oldu atamıyor kamiller
maxey gırdı duzelır sımdıPhi bitirdi bizi hem 2 fark yemez oynadım hemde 3be üstü farkla yener oynadım 2side sıkıntı 3 fark zaten mucize oldu atamıyor kamiller
Daha 7 dakıka var herşey olabilir reısPhi bitirdi bizi hem 2 fark yemez oynadım hemde 3be üstü farkla yener oynadım 2side sıkıntı 3 fark zaten mucize oldu atamıyor kamiller
10 10 ol triple yaz yazacaktım,, insanların açıklarını bulmaya çok meraklıyız dimi Dost neyseMaç doğruda 10 10 olmadı hiç ondan dedim
Yok yanlış maç sandım kusura bakma kırdıysam arkadaş10 10 ol triple yaz yazacaktım,, insanların açıklarını bulmaya çok meraklıyız dimi Dost neyse
Sorun yok dostYok yanlış maç sandım kusura bakma kırdıysam arkadaş
2 trıble lazım7 6 ondelerdi çok pis sovecem şuraya bak
Oda kötü başladı la sezonaembiid olmayınca çöp bu takimmaxey gırdı duzelır sımdı
Suan kotu gırdı bıde kaptırıp faul yapıolarOda kötü başladı la sezonaembiid olmayınca çöp bu takim
İlk per çok cikdi bu per sakın geçer diye girmedim üste.bide roll kuralları kilitledi beni 1.50 basican kasa bolmiycen rahat iyniyamadimkiSuan kotu gırdı bıde kaptırıp faul yapıolar