- 14,405
- 4,743
- 113
20 14
Mac temposu hıc dusmuyo toronto yedeklerıde tempıcu bu seneİlk per çok cikdi bu per sakın geçer diye girmedim üste.bide roll kuralları kilitledi beni 1.50 basican kasa bolmiycen rahat iyniyamadimki
O poeltin ben anansininavradini varya geçen 22 İstatstik oynadık mal gibi oynadı 20k para alckdim ondna yattım şimdi nasıl oynuyor orccooo
Savunmada blok vuruyo ıkıdırO poeltin ben anansininavradini varya geçen 22 İstatstik oynadık mal gibi oynadı 20k para alckdim ondna yattım şimdi nasıl oynuyor orccooo
Sağlık olsun be sıttır etNeyse sinir yaptık hoc yokdan kurallar çok kilitledi beni yoksa bı önceki adımda 1 k oluyordum ben 3 adım şartı işi bozdu k bakmayın arkadaşlar gördünüz depin malliklarini
Canın saolsun 3/0 serbest atıyo phıNeyse sinir yaptık hoc yokdan kurallar çok kilitledi beni yoksa bı önceki adımda 1 k oluyordum ben 3 adım şartı işi bozdu k bakmayın arkadaşlar gördünüz depin malliklarini
Sovmiycem bro sal.lanet olsun onlara ya poetl deli etti beni bak şimdi kupon aticamCanın saolsun 3/0 serbest atıyo phı
20klık olansa atıp dellenme hıcSovmiycem bro sal.lanet olsun onlara ya poetl deli etti beni bak şimdi kupon aticam
Canın sağolsun abiNeyse sinir yaptık hoc yokdan kurallar çok kilitledi beni yoksa bı önceki adımda 1 k oluyordum ben 3 adım şartı işi bozdu k bakmayın arkadaşlar gördünüz depin malliklarini