- 87,866
- 47,752
- 113
Yabanciyami bro?Telegramda 7 kişilik bi ekibimiz var hocam analiz yapıyoruz gelmek istersen bekleriz büyük bi kanal değil kendi halimizde yorum yapıyoruz
Yabanciyami bro?Telegramda 7 kişilik bi ekibimiz var hocam analiz yapıyoruz gelmek istersen bekleriz büyük bi kanal değil kendi halimizde yorum yapıyoruz
Ney o girelim biz deTelegramda 7 kişilik bi ekibimiz var hocam analiz yapıyoruz gelmek istersen bekleriz büyük bi kanal değil kendi halimizde yorum yapıyoruz
Telegram falan yazma bro sil sıkıntı cikartiyor yonetimTelegramda 7 kişilik bi ekibimiz var hocam analiz yapıyoruz gelmek istersen bekleriz büyük bi kanal değil kendi halimizde yorum yapıyoruz
Genelde Türk ama yabancı yapan bi arkadaş varYabanciyami bro?
Dm atsın bizeTelegram falan yazma bro sil sıkıntı cikartiyor yonetim
Ben sürekli oynayamiyorum ama bro çok aktif olmam.kolum sakat bayagidir çalışamıyorum hastahane git gel uğraşıyorum.ama böyle bonus falan olursa elime para geçerse deniyorum.hallederiz bı araGenelde Türk ama yabancı yapan bi arkadaş var
5li bu kdr az vermez.gecen bu site fena yanıldı 6liya 30k dedi 55k verdi
2.120 vermiş iyi vermiş yineSon ayak tüm atlar kazandı yapmayın yahu 5 ayak kazananlara bölün şunu son ayak hepsi kazandı yaparlarsa paket olur benim ikramiye
Pic ettiler bro ayar oldum ya 6 k amka varken gittik 2k aldik,niye hepsi kazandi yapiyorsun abi ya ilk 5 ayagi bilene bolsene hammina bu ne ya.son ayaga 6 at yazan 13k para aldi adaletmi aimdi bu.moralim bozuldu kismete bak anasini satim yaBol şans hayırlı olsun @Hayat1kumar
hocam olsun 150 tl bedavadan 2000 tl aldın . düşünme öyle temizinden 2 k 3 günlük asgari ücret yapar üzülmePic ettiler bro ayar oldum ya 6 k amka varken gittik 2k aldik,niye hepsi kazandi yapiyorsun abi ya ilk 5 ayagi bilene bolsene hammina bu ne ya.son ayaga 6 at yazan 13k para aldi adaletmi aimdi bu.moralim bozuldu kismete bak anasini satim ya
Adil olmadiki boyle.neysehocam olsun 150 tl bedavadan 2000 tl aldın . düşünme öyle temizinden 2 k 3 günlük asgari ücret yapar üzülme
Tebrikler dost