Kör dövüsü var macta ustamKafami sihim bnde simdi fsrk etttim maci atmadimi foruma girdim hemen.avusturalyadaki maca 0 dedim bro.1.5 ust oyniycakdim vazgecdim 11 korner oluyor oynuyordum askidan cikmadi 2 korner oldu bnde 0a basdim
Mac 1.1 olmus aw ne kor dogusu.1.5 almayan kafami...Kör dövüsü var macta ustam
Vlla cok pismanim 1.5 iynamadim puh.simdi kivran dus 0bitsin diyeİlk yarı izledim deplasmanin sağ kanat katletti maçı. Umarım öyle devam ederler ve sıfır biter abi
Biter bence abi 35 dk var bence bakma Maca başka şeylerle ilgilen yarım saat sonra bakVlla cok pismanim 1.5 iynamadim puh.simdi kivran dus 0bitsin diye
Bakmiyodum zaten simdi girdimBiter bence abi 35 dk var bence bakma Maca başka şeylerle ilgilen yarım saat sonra bak
En iyisiBakmiyodum zaten simdi girdim
Gol olduguna bakma biz beraberligi getirecegiz ilk yari izledim topa vurmayi bile bilmiyolarMac 1.1 olmus aw ne kor dogusu.1.5 almayan kafami...
Saol hemsom. 4. Rollcu olmak istermisin?Bol şans abi
Oyle olursa 5. Rollcu sensin.atlar yavas kosuyor bu ara oynamiyorumGol olduguna bakma biz beraberligi getirecegiz ilk yari izledim topa vurmayi bile bilmiyolar
Bol şanslarMac sifir biterse 5 arkadasa roll actiralim.bol sans simdiden
1. @Aekrem
2. @drogba6
3. @TitanEnsaladus
4..?
5..?
Oruclu aga onlardaOyle olursa 5. Rollcu sensin.atlar yavas kosuyor bu ara oynamiyorum
Bol sans başkanMac sifir biterse 5 arkadasa roll actiralim.bol sans simdiden
1. @Aekrem
2. @drogba6
3. @TitanEnsaladus
4..?
5..?
Dk 74 sunu getirelimKendime harclik ayirmisdim baska siteden 1veya 2 biter bassimiki yaw.ama bi kari olmazki zarardan kar ederim