- 9,949
- 17,409
- 113
Yemin olsun partizanin macina alt oynayacagima gs nin futbol macina alt oynarim daha iyiNiye la durdu mu hic atmayan 2 takim 50 de atabilirler perde o ayri ama farkta acik olabilir bence partizan bir atak yapip farki indirmezse
Yemin olsun partizanin macina alt oynayacagima gs nin futbol macina alt oynarim daha iyiNiye la durdu mu hic atmayan 2 takim 50 de atabilirler perde o ayri ama farkta acik olabilir bence partizan bir atak yapip farki indirmezse
Anlat bilelim JoBir çin atasözü var bilirmisin
Yemin olsun partizanin macina alt oynayacagima gs nin futbol macina alt oynarim daha iyi
Dogru dost ben alt giden pere barem yuksekken aliyom bazen sadece yoksa gordum mu ustu yapistiririmYemin olsun partizanin macina alt oynayacagima gs nin futbol macina alt oynarim daha iyi
Aynen suvatım yalovada doncic 3lük attı koşDogru dost ben alt giden pere barem yuksekken aliyom bazen sadece yoksa gordum mu ustu yapistiririm
Uza la sende var biseyler yoksa gelmisti o kuponAynen suvatım yalovada doncic 3lük attı koş
Bro 2 yapabilirsem 3u yapmakta kararsızım hiç para yok.sen 4. Adımı attın buummBol şans Çin atasözü olmasın
Aynen suvatım kesiin 83-84 biterdi gene yatardıUza la sende var biseyler yoksa gelmisti o kupon
Benim kasam 250 idi rollde 9 kişi vardı. Fark var dostum fark varBro 2 yapabilirsem 3u yapmakta kararsızım hiç para yok.sen 4. Adımı attın buumm
Suvat anlat bi hikaye de dinleyelimDogru dost ben alt giden pere barem yuksekken aliyom bazen sadece yoksa gordum mu ustu yapistiririm
Neyse giden 100 liraydi o heyecan bile en az 300 lira akAynen suvatım kesiin 83-84 biterdi gene yatardı
Ak bana para atmamak icin 10 adim bile giderdin puahbabababaBenim kasam 250 idi rollde 9 kişi vardı. Fark var dostum fark var
Fakir avutmasiNeyse giden 100 liraydi o heyecan bile en az 300 lira ak
Puahhaha vay ak 😂😂😂 yok la herkese ulaşalım diye attık son adımıAk bana para atmamak icin 10 adim bile giderdin puahbabababa
Normalde oynamam alt ama maç kopuk diye oynadım çok attı ibneler45 dk bekleyecez
Partizanin maclarina alt oynamak da ayri bi billur gerekir
good luck wity your coupons lovely lifeisagamblingSponsor arkadaş @Kadersiz68 kardeşe çok tşk.basarirsam 2 kişiye 250lik roll kasası veririm
Bugun yalovaya ms 2 ve ust aldik 6 oran mac 73. 63 ten 77 82 ye geldi son 1 dk falan 83 82 bitti ak al sana hikayeSuvat anlat bi hikaye de dinleyelim
Tmmgood luck wity your coupons lovely lifeisagambling