- 87,847
- 47,742
- 113
Kanka bol şans takibe alındı severim atları inşallah güzel birşey verirDun 28k kil payi kacirdim odemelerim cok birikmisti ilac olcakdi hala moralim bozuk.son ayak 8 gelmezse ufakdan para verir bu 6li
Kazanca gore bikac kisiye roll actiracagim Ekli dosyayı görüntüle 531072Ekli dosyayı görüntüle 531073
Bol şanslar brooDun 28k kil payi kacirdim odemelerim cok birikmisti ilac olcakdi hala moralim bozuk.son ayak 8 gelmezse ufakdan para verir bu 6li
Kazanca gore bikac kisiye roll actiracagim Ekli dosyayı görüntüle 531072Ekli dosyayı görüntüle 531073
Son ayak kaldi 3 kazandiKaçıncı atlar geldi diğer ayaklarda favori gelmedi öyle dediğine göre
Eyw broBol şanslar broo
Kardes ben forumda etkinlik acmayan sadece etkinliklere katilanlatla paylasim yapmiyorum.oncelik etkinlik acan arkadaslarinKanka bol şans takibe alındı severim atları inşallah güzel birşey verir
İlk rol talibin benim 🥳
8 gelmezse biraz para verir bro 8 gelirse cacik10 numarayi tutuyorum son ayakta
Aha bu kanka koyduk çocuğu son ayakta en eşşek hangisiyse o gelir inşallah bunu tjk tv veriyor dimi Türklere çok oynadımda yabancıların bültene bile bakmazdım ama koyuncada iyi veriyor diye duydumSon ayak kaldi 3 kazandi
Aynen nasip bakalım8 gelmezse biraz para verir bro 8 gelirse cacik
Açmışlığım var tabiki de neyse bol şans inşallah koyacaksın kuponuKardes ben forumda etkinlik acmayan sadece etkinliklere katilanlatla paylasim yapmiyorum.oncelik etkinlik acan arkadaslarin
Ne kadar verir tahminiO kdr at yazdik gitti 2. At geldi hay bole isin be.neyse ufakda olsa para alcam