Kardesm orda talep ete basAbiler bu vip statüs en sona gelince ne gibi avantajları var
Kardesm orda talep ete basAbiler bu vip statüs en sona gelince ne gibi avantajları var
Oyyyy çok güzel paraDün gece kasayı 72 bin TL yaptm ve çekim talebi vermeme rağmen site iptal edip durdu bende duramaidm devam ettim ve kasayı sıfırladim ... Hırsimin kurbanı oldmEkli dosyayı görüntüle 650442Ekli dosyayı görüntüle 650441
Sebebi ksayi gece eritmem ..normalde onaylandı der bakiyeni işleme koyar . Geç de olsa yollanır sistem buydu ama bunlar habire geri hesabıma iade ettiler oyun hesabıma devam edeyim diyeİptal edilme sebebi ne peki
Dun lunada happy hous talep edip çekim verirken gördüm payfix te doğrulanmış ise ödeme geçer yazıyordu bundan felan mi
Dostm kumrdan kazanılan para nasip kısmet hayır işi değildir kumardan kazandığın para haram paradır bizde bağımlı oludugmuz için oynuyoruz.hirsina da engel olamassin bazenŞu kahpe siteleri sevindiriyorsunuz ya ne diyim size ne güzel kazanmışsın niye hakkına razı olmuyorsun bilinçsiz oynadığınız sürece hep böyle olacak bak kendimden örnek vereyim noraya 2500 attım 150 FS aldım 10 betten 2500 verdi fsler toplam 25k gibi bir çevrim oluyor girdim Bj ye sakın sakin oynadım çevrim bitti kasa 5500 naptim direk çektim cokmu degil tabiki de ama nasibin neyse alıp farklı yerlerde devam edecek ... geçmiş olsun
Merhaba efendim1xbet link atabilecek var mı
Size daha prim vermem 1xbet beni neden no bonus yaptınız hayırdır promo kodu bile eklemedinizMerhaba efendim
Buyurun güncel linkimiz
helal para olmadığını herkes biliyor illakide nasip işi sadece helal kazancta değil haramdada vardır neyse kardeş geçmiş olsun borcun yokmuş en azındanDostm kumrdan kazanılan para nasip kısmet hayır işi değildir kumardan kazandığın para haram paradır bizde bağımlı oludugmuz için oynuyoruz.hirsina da engel olamassin bazen
Reis yokmu sizde güzel bir promo çok sessiz kalıyorsunuzMerhaba efendim
Buyurun güncel linkimiz
Sizin sitenize benim hiç yoksa 10-15 Milyon lira yatırımım oldu.Bir anda sebepsiz yere benim bonuslarım kapatıldı büronuz tarafından.Bu yüzden aylardır yatırım yapmadım.Ne promocod alabiliyorum ne başka bir şey.Açma şansınız olursa tekrar dönmek isterim.Merhaba efendim
Buyurun güncel linkimiz
1xbettw vip üyeyim..Bazen oda yapıyor ödeme yöntemi ile alakalı..Bazen red veriyor iki üç el rulette oynayıp çekim verince ödüyor.1XBET dakkasında onaylar kardo
Bunlar saçma salak cascade siteler işte geçmiş olsun..