Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayatımın Hatası

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
9,172
113
İptal edilme sebebi ne peki

Dun lunada happy hous talep edip çekim verirken gördüm payfix te doğrulanmış ise ödeme geçer yazıyordu bundan felan mi

Ondo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
744
348
63
İptal edilme sebebi ne peki

Dun lunada happy hous talep edip çekim verirken gördüm payfix te doğrulanmış ise ödeme geçer yazıyordu bundan felan mi
Sebebi ksayi gece eritmem ..normalde onaylandı der bakiyeni işleme koyar . Geç de olsa yollanır sistem buydu ama bunlar habire geri hesabıma iade ettiler oyun hesabıma devam edeyim diye

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,082
10,077
113
Şu kahpe siteleri sevindiriyorsunuz ya ne diyim size ne güzel kazanmışsın niye hakkına razı olmuyorsun bilinçsiz oynadığınız sürece hep böyle olacak bak kendimden örnek vereyim noraya 2500 attım 150 FS aldım 10 betten 2500 verdi fsler toplam 25k gibi bir çevrim oluyor girdim Bj ye sakın sakin oynadım çevrim bitti kasa 5500 naptim direk çektim cokmu degil tabiki de ama nasibin neyse alıp farklı yerlerde devam edecek ... geçmiş olsun

Ondo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
744
348
63
Şu kahpe siteleri sevindiriyorsunuz ya ne diyim size ne güzel kazanmışsın niye hakkına razı olmuyorsun bilinçsiz oynadığınız sürece hep böyle olacak bak kendimden örnek vereyim noraya 2500 attım 150 FS aldım 10 betten 2500 verdi fsler toplam 25k gibi bir çevrim oluyor girdim Bj ye sakın sakin oynadım çevrim bitti kasa 5500 naptim direk çektim cokmu degil tabiki de ama nasibin neyse alıp farklı yerlerde devam edecek ... geçmiş olsun
Dostm kumrdan kazanılan para nasip kısmet hayır işi değildir kumardan kazandığın para haram paradır bizde bağımlı oludugmuz için oynuyoruz.hirsina da engel olamassin bazen

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,082
10,077
113
Dostm kumrdan kazanılan para nasip kısmet hayır işi değildir kumardan kazandığın para haram paradır bizde bağımlı oludugmuz için oynuyoruz.hirsina da engel olamassin bazen
helal para olmadığını herkes biliyor illakide nasip işi sadece helal kazancta değil haramdada vardır neyse kardeş geçmiş olsun borcun yokmuş en azından

LeonardoDiCaprio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
235
260
63
Merhaba efendim
Buyurun güncel linkimiz
Sizin sitenize benim hiç yoksa 10-15 Milyon lira yatırımım oldu.Bir anda sebepsiz yere benim bonuslarım kapatıldı büronuz tarafından.Bu yüzden aylardır yatırım yapmadım.Ne promocod alabiliyorum ne başka bir şey.Açma şansınız olursa tekrar dönmek isterim.
İd: 95953359

red1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
598
346
63
1XBET dakkasında onaylar kardo

Bunlar saçma salak cascade siteler işte geçmiş olsun..
1xbettw vip üyeyim..Bazen oda yapıyor ödeme yöntemi ile alakalı..Bazen red veriyor iki üç el rulette oynayıp çekim verince ödüyor.
Arkadaşa büyük ihtimal yatırım yaptığınn yöntem ile çek diye iptal ettiler yada yatırım yaptığı yöntem ile çekim miktarını karşılamadı.. böyle salak bir sistem var cascade.