- 5,176
- 4,602
- 113
msj atmistir baskan sana babayarro. forumu ikiye katlamak istersen 1 hafta sonra mac verim die 😂😂😂😂😂bekliyoruz dostum forumca kazanalım
msj atmistir baskan sana babayarro. forumu ikiye katlamak istersen 1 hafta sonra mac verim die 😂😂😂😂😂bekliyoruz dostum forumca kazanalım
Dost öyle bir noktaya geliyor ki bağımlılık senin kazanman ya da kaybetmen beyninin umrunda olmuyor artık. Beynin sadece o anki hissi yaşamayı istiyor ve sadece o anda vücudun dopamin salgılamaya başlıyor. Tedavi olmadan kurtulmak çok zor bu noktadan sonraniye surekli oynuyoruz reis nasil bir bagimlilik bu kumar sovmek istemiyorum
berkaycım ne güzel anlattın hayrını gör tebriklerBen senin yerinde olsam 13bini tek siteye gömerim kaybedersem %20 %25 vericek 13k yı 2 basket takım atarına basarım gelirse 45 k falan olur onu çekerim ordan 30 bi daha başka maça basarım yine basket 54-55 alırım ve kumarım biter olmayacak bi şey değil
Totoboda ne gibi risk var acabapatron omcelikle selamun aleykum. herkesin beyni yanik kafa gidik. akil sanio akil almak istedigin insanlarinda cok aci tecrubeleri oldu. 10 lira icin birbirini dolandiranmi istersin borc girtlakta hergun intihar dusunenmi her cesit var. bu kumar insani her karaktere sokar. sen kasayi 7 ye katlamak istiyorsun ona nazaran guvenebilecegin yerden oynayacaksin. rulete hic bulasmayip slotta sansini deneyeceksin. hayatimin kumari dedigine gore totobaya bulasmadin insallah. veya senetli bir tefeci ? 3 er k atip sansini dene ilk hatta 2 k ayip yuzde yuz bonus alip slotlari dene sonra kazancini ona gore ayarla. daha dicek bisey yok bol sans
sali sallanir dostumTotoboda ne gibi risk var acaba
Ben oynuyorum arada o yüzden merak ediyorum açıklar mısınsali sallanir dostum
Aslında olabilir ama bir gün de değil sakin yavaş yavaş izleyerek oyna ama bana sorarsan paranı risk etme derimArkadaşlar önümüzdeki ay hayatımın kumarını oynayacağım çünkü artık en dipteyim ya hep ya hiç kasa 13.000 olacak ve bir hafta içinde 70 bin yapmam gerekiyor sizce olur mu olursa nasıl olur tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum.
Mesele orada bitiyor zaten kardeşim yerinde durmasınını bilmeyenlerin alayı perişan adam 5 bin vuruyor nrden 10 bin olmasın diyor 10 binide vuruyor bu defa neden 20 bin olmasın ki diyor böyle neden die die en son dibi görünce vay anasını keşke çekseydim diye yakınıyor bu bir defa beş defa değil sürekli böyleşöylede bir durum var o parayı kazanınca durabilicek misin %99u duramaz
Erhanim 13 bende olsa yaparım benolay bılgı tecrube bılmem ne degıl kısmetten ıbaret o yuzden olmadımı 60k yıda 70 yapamazsın he şayet olurda yaparsan ınsallah o para senı bozmaz basarılar
13 kyi 70 bin sadece 4 elde yaparimArkadaşlar önümüzdeki ay hayatımın kumarını oynayacağım çünkü artık en dipteyim ya hep ya hiç kasa 13.000 olacak ve bir hafta içinde 70 bin yapmam gerekiyor sizce olur mu olursa nasıl olur tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum.
Blackjack ya da Rulet'le galiba.13 kyi 70 bin sadece 4 elde yaparim