Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayatımın Kumarını Oynayacağım

Sağlayıcı ?

• Pragmatic Play

Kullanılan: 16 34.0%
  • EGT

Kullanılan: 31 66.0%

• Kullanılan toplam oy
    47

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,697
17,018
113
Yaş 44 bugüne kadar bir tane futbolcu ismi bilmiyorum dostum sağolsun lar şu maça oyna gibi öneride bulunurlar ama kupon nasıl yapılır onu bile bilmiyorum sıkıntı orda zaten
Hocam o da zor iş değil. Siteye para yatırmayı biliondur zaten yatirdiktan sonra oynamak istersen futbol yardımcı olurum

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,454
9,572
113
Telefonunu satma pişman olursun.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,697
17,018
113
Sağol dostum ama en kısa sürede slottan kurtulmam lazım aslında hepsi aynı terane ama en azından slota yedirdiğim parayla sanırım bir iki maç yakalardım anlasaydım
Mesela @Novasky dostumuzun taktiğini severim. Canlıdan bir maç buluyor oran 1.5-1.6 falan oldu mu basıyor 5 milyon pardon 5bin alıyor 2-3bin kâr başka maça geçiyor. Sürekli kazanıyor mudur bence hayır ama en azından slot oynamaktan daha iyi

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,285
4,634
113
Mesela @Novasky dostumuzun taktiğini severim. Canlıdan bir maç buluyor oran 1.5-1.6 falan oldu mu basıyor 5 milyon pardon 5bin alıyor 2-3bin kâr başka maça geçiyor. Sürekli kazanıyor mudur bence hayır ama en azından slot oynamaktan daha iyi
Oran nedir

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Dost inan bak prensese verdiğim parayla bursa Balatta 3+1 bı daire çok ama çok rahat alırdim

@Enişte Dubai'de petrol kuyusu bıraktı dede muhabbetine

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,157
1,557
113
Kafayı tamamen yemiş birisi olarak bugün telefonumu satıp oyuna basacam.
Kendi çapımda bulabildiğim çözüm bu lütfen gereksiz yorum yapmayın kendim düşersem kendim ağlarım onada alıştım sorun yok 😅
10K bütçe ile
Sizlerden fikir almak istiyorum.
- Hangi siteden oynamalıyım ?
- Hangi oyunları oynamalıyım ?
- Hangi saatlerde oynamalıyım ?
- Ve diğer tavsiyeleriniz nelerdir ?
Slot oynarsan para kazanmak için değil zevkine oynamış olursun...