- 7,831
- 2,962
- 113
Evet şimdi herkes mesaj kutucuguna bakıyordur acaba özelden atacakmi bana diye şahsen ben bekliyorum heyecanla 😂
Sağolasın hocam mesaj kutusuna 4 gözle bakiyoruzNeyse arkadaşlar ben dm yazcam herkese yazamam herkese tskrler elinize sağlık.sansini deniycek olanlara bol sanslar
Umut fakirin ekmeği keşkeEvet şimdi herkes mesaj kutucuguna bakıyordur acaba özelden atacakmi bana diye şahsen ben bekliyorum heyecanla 😂
inanırmısın 2 dakikada 20 kere falan tıklamışımdırEvet şimdi herkes mesaj kutucuguna bakıyordur acaba özelden atacakmi bana diye şahsen ben bekliyorum heyecanla 😂
Kısmet nasıl dost biz desteğimizi verdik artık Hocamıza kalmis sans yüzümüze gulerse güler gulmezse ne diyelim sağlık olsunUmut fakirin ekmeği keşke
Kısmetse olur bugün zaten çok kötü bir gündü sağolsun GS 3 yerine 2 atdaydi skor etkinliği bilecektik hichirsey kazanamadik bugünKısmet nasıl dost biz desteğimizi verdik artık Hocamıza kalmis sans yüzümüze gulerse güler gulmezse ne diyelim sağlık olsun
Baktım kardeşim elimden geldigince herkese yardımcı olmaya çalıştım kimse konu içinde tartismasin lütfen kupon ödüllü kupon değildi.aktif mod olsaydı başlığı begenelerden 2/3 kişiye çekiliş yaptircaktim ama dm işi zarara soktu çekiliş daha iyiydi şansını deniyceklere bol şanslar.Hocam dm den atmaya başladınmi yoksa önce mesajları mi okuyacaksin
Kesene bereket olsun dostumBaktım kardeşim elimden geldigince herkese yardımcı olmaya çalıştım kimse konu içinde tartismasin lütfen kupon ödüllü kupon değildi.aktif mod olsaydı başlığı begenelerden 2/3 kişiye çekiliş yaptircaktim ama dm işi zarara soktu çekiliş daha iyiydi şansını deniyceklere bol şanslar.
Kesene bereket dostBaktım kardeşim elimden geldigince herkese yardımcı olmaya çalıştım kimse konu içinde tartismasin lütfen kupon ödüllü kupon değildi.aktif mod olsaydı başlığı begenelerden 2/3 kişiye çekiliş yaptircaktim ama dm işi zarara soktu çekiliş daha iyiydi şansını deniyceklere bol şanslar.
Tebrikler tekrardan
Dm bak kardeş seni unutmuşuz nasıl oldu o iş anlamadimTebrikler tekrardan
Sağol dostumDm bak kardeş seni unutmuşuz nasıl oldu o iş anlamadim
Bol sansSağol dostum
Işler gucler dostum. Sen neler yapiosunali nerelerdesin sesin solun çıkmıyo