Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayatindibi | 2 Adımlı Roll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,831
2,962
113
Evet şimdi herkes mesaj kutucuguna bakıyordur acaba özelden atacakmi bana diye şahsen ben bekliyorum heyecanla 😂

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,831
2,962
113
Hocam dm den atmaya başladınmi yoksa önce mesajları mi okuyacaksin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,003
47,839
113
Hocam dm den atmaya başladınmi yoksa önce mesajları mi okuyacaksin
Baktım kardeşim elimden geldigince herkese yardımcı olmaya çalıştım kimse konu içinde tartismasin lütfen kupon ödüllü kupon değildi.aktif mod olsaydı başlığı begenelerden 2/3 kişiye çekiliş yaptircaktim ama dm işi zarara soktu çekiliş daha iyiydi şansını deniyceklere bol şanslar.

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Baktım kardeşim elimden geldigince herkese yardımcı olmaya çalıştım kimse konu içinde tartismasin lütfen kupon ödüllü kupon değildi.aktif mod olsaydı başlığı begenelerden 2/3 kişiye çekiliş yaptircaktim ama dm işi zarara soktu çekiliş daha iyiydi şansını deniyceklere bol şanslar.
Kesene bereket olsun dostum

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,831
2,962
113
Kesene bereket dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...