Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Hayatindibi // Analiz

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,784
47,709
113
Arkadaslar herkese mrb bol sanslar.bugun cok guzel maclar var ben bikac mac cikardim ama parayi rulete kaptirdik cekim paylas freebet eklenmesini bekliyorum.bu kupondan maclar secerek yuksek orandan sasoulo beraberligi ve sivas beraberligi eklenebilir.en guvendigim maclar juve ust zurich ust rize ust freebet yetisirse 2 ayri kupon yapicam 2 ayri freebetim var.tekrar herkese bol sanslar.Screenshot_20210921-105125_Chrome.jpgScreenshot_20210921-105125_Chrome.jpg

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1
Kupon kazancı 1₺

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,559
4,805
113
Dostum ben de senin gibi servette milan ve Altay maçına üst dedim. Antalya'dan emin olamadığım için eklemedim onu kuponuma ama güzel kupon bol şans

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,784
47,709
113
Dostum ben de senin gibi servette milan ve Altay maçına üst dedim. Antalya'dan emin olamadığım için eklemedim onu kuponuma ama güzel kupon bol şans
Henuz yatiramadim kardes freebetler eklenirse yatircam kuponu 2 ye bolup.antalya gecen seneki antalya olsa asla ust demem ama bu sene savunmada iyi degiller golde atabiliyorlar oranida guzel diye ekledim ve geliri yuksek.bende bjk macina givenip kupona koyamadim.fiorentina macida hem var hem ust olur gibi gozukuyor onun oranda guzel.sanada bol sans yazdigin gibi gelsin.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,784
47,709
113
Betvinoda muhtesem bi bonus vae onu alip genis genis oynayin bence ben ge is genis oynadim kazandim baska sitede yedim parayi 😁

ronaldo44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,691
1,012
113
Dost tr takımlarından uzak durmak istiyorum gs kazanır dedim 6k dan etti dün Ankaragücü rahat kazanır dedım 4k dan etti ama durmuyorum gelip gidip bulaşıyorum bana kalırsa Malatyalı olarak Sivas kazanır diyorum

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,099
10,126
113
Arkadaslar herkese mrb bol sanslar.bugun cok guzel maclar var ben bikac mac cikardim ama parayi rulete kaptirdik cekim paylas freebet eklenmesini bekliyorum.bu kupondan maclar secerek yuksek orandan sasoulo beraberligi ve sivas beraberligi eklenebilir.en guvendigim maclar juve ust zurich ust rize ust freebet yetisirse 2 ayri kupon yapicam 2 ayri freebetim var.tekrar herkese bol sanslar.Ekli dosyayı görüntüle 176223Ekli dosyayı görüntüle 176223
eyvallah eline sağlık

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Güzel seçimler dost ama çok maç var biraz eksilt istersen yada iki ye böle bence

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,784
47,709
113
Dost tr takımlarından uzak durmak istiyorum gs kazanır dedim 6k dan etti dün Ankaragücü rahat kazanır dedım 4k dan etti ama durmuyorum gelip gidip bulaşıyorum bana kalırsa Malatyalı olarak Sivas kazanır diyorum
Gecmis olsun uzuldum kacan paraya.ben sivas macini kestiremedim hic belli olmaz o mac bjk macida ayni sekilde dep surpriz yapabilir yada mac kisir bi mac olabilir en guvendigim 3.4 mac gelirse benim kupon kacmaz.30 free eklenicek max cekim 200 3 mac yeter bana sanirim diger freebetde 20 lira onunlada max cekim 200 yani birinde 11 oran 1inde 8 oran falan lazim 3 mac secer isi bitiririm.herkese bol sans niyeyse rize maci 3.5 bile olur gibime geliyor ayni sekilde karagumruk macida oyle.

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,876
6,857
113
Besiktas Kazanır de bugün 2.5 üst

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,770
26,176
113
Antalya üstte sıkıntı yaratmaz mı dost
Konyadan farkı yok gözümde