- 2,813
- 1,476
- 113
Favori takım gol atinca orani yükselmiş bunu da görmüş oldukMac onude dep yener 1.75mis ilk yari gol alckdim sonra depin oraninda bakdim 4 oni gorunce ilk yari golden vazgecdim dedim yari bitsin dep yener oyniyim o anda gol oldu
Favori takım gol atinca orani yükselmiş bunu da görmüş oldukMac onude dep yener 1.75mis ilk yari gol alckdim sonra depin oraninda bakdim 4 oni gorunce ilk yari golden vazgecdim dedim yari bitsin dep yener oyniyim o anda gol oldu
Doğum günümün şansına kasayı uçurcaz😂😂Cebrimede hic bakmadim.cevrim 10 k miydi 20k mi onuda bilmiyom
hadi bakalım bol şnsBu iste bi is var gibi ama aldim son kuponumuz Ekli dosyayı görüntüle 244169
Nasip sinanim.omrunden 1 sene daha gitti ag 😁 mutlu yillarDoğum günümün şansına kasayı uçurcaz😂😂
Mutlu yıllar dostDoğum günümün şansına kasayı uçurcaz😂😂
Hadi bakalim gunesi gorelimSu pho bari yense urdun kopartti
Saol abi erken kutlama yarın 😂😂Nasip sinanim.omrunden 1 sene daha gitti ag 😁 mutlu yillar
Son 5 maçını da pek iyi geçirmemiş ev ilginçlik var maçtaNorvecte ev tek kale oynuyor belki o yüzden oran öyledir kontradan 2yi atsa keşke
Puan durumuna baksana bi 2 takimin ic saha dis saha.valla depe basicakdim 1kyi devrede hemen attilarNorvecte ev tek kale oynuyor belki o yüzden oran öyledir kontradan 2yi atsa keşke
AiscoreBana mac gorseli lazim hangi sitede gorsel anlatim var 1xbet kaldirmis
Belki kadro biraz yedektirPuan durumuna baksana bi 2 takimin ic saha dis saha.valla depe basicakdim 1kyi devrede hemen attilar
1k ninmi 10 kati yoksa 2 k ninmi bn 1 k yatirip 1k da bonus aldimBetboxta 10 kati
O bnde var oda saglikli anlatmiyor 1xbet cok iyiydiAiscore