- 19,590
- 10,638
- 113
Tiflis gol
Bol şans dostumArkadaslar bu kuponu yaptim cash acildi demekki cevrim bitti dedim bakdim bitmis.ben bisiler yiyim daha kupon yapmiycagim.basta belirttigim kurallar dahilinde dm olayini cozucem kimse bana niye dm atmadi diye k bakmasin.etkinlik yapin foruma can verin sadece kopartmayla olmaz.guzel miktar ceksek guzel miktarlar atma niyetim vardi ama bisey yapamadik.Ekli dosyayı görüntüle 244228
Harbiden iyi düşündün keske biraz ataydın ona daAl iste anca atti dep.turu gecer o simdi.turu geceri 5 orandi be
Estonya takımı bi de deli gibi gol atıyolar buraya gelince durdu aq takımıEv bi tane daha yersin umarim 75 dkd yatmak neymis gorursun o zaman kapcik
Kendi liginde 10dkda 3luk yaparEstonya takımı bi de deli gibi gol atıyolar buraya gelince durdu aq takımı
Empoli 7 oldu demek ki oran cok degilmişKendi liginde 10dkda 3luk yapar piç
Ucuz atalttikEmpoli 7 oldu demek ki oran cok degilmiş
Limit olmasa da yine o paraya yakın çekecektin limit işini bozdu bunada şükür nasip değilmişSon 2 kupona gercekten cok yazik oldu 10 11 k cekebilirdim 😔
Limit ?Cekimi verdim daha isleme alinmadi.yeni roll acicam oran sarti yok cevrim yok ohh kafam rahat oyniycam genis genis
Tekrar limite dusme reisTallinin rakibine helal olsun cevirmis maci 45dkda
Bildiğin siteden devam etCekimi verdim daha isleme alinmadi.yeni roll acicam oran sarti yok cevrim yok ohh kafam rahat oyniycam genis genis