- 561
- 261
- 63
2 K attım reis hoşgeldin bonusu aldımYeni Sitelere Çok yükleniyon Hacım Zararına Olur senin Düşükten deneseydin siteyi keşke duruma göre ilerlerdin
2 K attım reis hoşgeldin bonusu aldımYeni Sitelere Çok yükleniyon Hacım Zararına Olur senin Düşükten deneseydin siteyi keşke duruma göre ilerlerdin
Valla bilmiyomki ben direkt cekim verdimBelge talep ediyorlar mi acaba
Hayırlısı Olsun dost İnşallah sorunsuz Bi şekilde Öder Bide havalemi Verdin çekimi2 K attım reis hoşgeldin bonusu aldım
Papara verdim reis onaylanmış çekim de daha gelmediHayırlısı Olsun dost İnşallah sorunsuz Bi şekilde Öder Bide havalemi Verdin çekimi
Tamamdır Dost Hayırlısı olsunPapara verdim reis onaylanmış çekim de daha gelmedi
Tebrikler dostum 10-12 saat arasında öderler8.5 K çekim verildi bakalım kaç saatte gelcek
Saol kardesTebrikler dost
Teşekkür ediyorum reisTebrikler dostum 10-12 saat arasında öderler
12 saate ödeme geliyor diyen arkadaş herhalde baktığı saati söyledi 1 saate gelmiş herkese çekimbenim kalan 840ida aninda silmisler ola bu ne hiz?odemeyide oyle hizli yapsaniz ya 😁😁
1 saate gelemezki eft cektiriyorlar puh be bugun ctesi dimi simdi ptesiyimi bekliycem yahu sadece eft cektiriyorlar havale yokki12 saate ödeme geliyor diyen arkadaş herhalde baktığı saati söyledi 1 saate gelmiş herkese çekim
EFT artık kalktı fast olayı var dün arkadas akbanka çekti yapı krediden göndermişler gelir yanı çekim1 saate gelemezki eft cektiriyorlar puh be bugun ctesi dimi simdi ptesiyimi bekliycem yahu sadece eft cektiriyorlar havale yokki
Fast Vardır Gönderir1 saate gelemezki eft cektiriyorlar puh be bugun ctesi dimi simdi ptesiyimi bekliycem yahu sadece eft cektiriyorlar havale yokki
Teknoloji çok gelişti dost eskide kalmışsın Paparadan Bile eft Gönderirrse Anında geçer 😂Para gelmis nasil eft bu tskrler @Betturkey Destek cok iyiydi ssnsimda cekim hizinizda
Fasti biliyorumda eft diyince bi duraksadim fast her bankada varmi ziraatde yok sankiTeknoloji çok gelişti dost eskide kalmışsın Paparadan Bile eft Gönderirrse Anında geçer 😂
Ziraattede Var dostFasti biliyorumda eft diyince bi duraksadim fast her bankada varmi ziraatde yok sanki
Güle güle harca kalanı gelir birazdan6 K sını ödediler