- 6,582
- 2,967
- 113
220 de kaldı
Ulan bi sayiyla geldi iyimi 🤣🤣Geldi bee
Benim 221di 1 sayiyla geldi220de bıraktılar son hucümü da kullandı karaktersizler
Valla 1 2 liğe boşalırdık 😅😅Ulan bi sayiyla geldi iyimi 🤣🤣
Son hücum girseydi sağlam sövcektimBenim 221di 1 sayiyla geldi
Sponrsorunu bulurum 🤣🤣Umarım yemezler parayı
Valla site hakkında bilgim yokBaksana gelmedi para falan
Valla baktım şikayet pek yok ama hep miktarlar ufak 1000 e kadar rahat ödüyorlarmışTmm gecti bakiyeye cekimi verdim erken gelirse hemen yapcam bisiler @bayforvet21
Ben twtrda etkinligine katildim toplam gol etkinligine 25 lira nakit eklendi 2 defa basket tek mac attim 125 cektim 5 dkda geldi cok ilgiliydi simdide bisey cektigim yok.destek olan arkadas olursa sans param nasip olsun dedim kimse takip etmediValla baktım şikayet pek yok ama hep miktarlar ufak 1000 e kadar rahat ödüyorlarmış
Burdayım abiSamet gitti galiba
Bugun kimse çekiliş falan yapmadı ya site reytingi düştü @Shellac yarın yine yapar 1 kişiye 100 tl diyeBen twtrda etkinligine katildim toplam gol etkinligine 25 lira nakit eklendi 2 defa basket tek mac attim 125 cektim 5 dkda geldi cok ilgiliydi simdide bisey cektigim yok.destek olan arkadas olursa sans param nasip olsun dedim kimse takip etmedi
Erken attın kuponu maçı izlerken aklıma geldi gireyim bakayım dedim maçlar ne durumda diye uyucaktım tesadüfen denk geldi son çeyrekBen twtrda etkinligine katildim toplam gol etkinligine 25 lira nakit eklendi 2 defa basket tek mac attim 125 cektim 5 dkda geldi cok ilgiliydi simdide bisey cektigim yok.destek olan arkadas olursa sans param nasip olsun dedim kimse takip etmedi
Yok dancy yapti 2 kisiye 100 gitti.bakim cekimlerde hizlilarmi.eger sikinti cikmaz ise kullan sende bu bonusu cok iyiBugun kimse çekiliş falan yapmadı ya site reytingi düştü @Shellac yarın yine yapar 1 kişiye 100 tl diye