Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,043
47,864
113
Dostum zaten her per sonu sacma sapan extra sayilar cikti ondan is buraya geldi yoksa cok rahat geliyordu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,043
47,864
113
Valla baktım şikayet pek yok ama hep miktarlar ufak 1000 e kadar rahat ödüyorlarmış
Ben twtrda etkinligine katildim toplam gol etkinligine 25 lira nakit eklendi 2 defa basket tek mac attim 125 cektim 5 dkda geldi cok ilgiliydi simdide bisey cektigim yok.destek olan arkadas olursa sans param nasip olsun dedim kimse takip etmedi

Hamzaxaslan

🦁
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,582
2,967
113
Ben twtrda etkinligine katildim toplam gol etkinligine 25 lira nakit eklendi 2 defa basket tek mac attim 125 cektim 5 dkda geldi cok ilgiliydi simdide bisey cektigim yok.destek olan arkadas olursa sans param nasip olsun dedim kimse takip etmedi
Bugun kimse çekiliş falan yapmadı ya site reytingi düştü @Shellac yarın yine yapar 1 kişiye 100 tl diye :)

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,374
1,472
113
Erken attın kuponu maçı izlerken aklıma geldi gireyim bakayım dedim maçlar ne durumda diye uyucaktım tesadüfen denk geldi son çeyrek