istirahat etAbi tatile grdm 3 gun tatilim cuma ögln 4 e kadar tatilim
istirahat etAbi tatile grdm 3 gun tatilim cuma ögln 4 e kadar tatilim
AYNEN ABİ YENİ KONUSezer basliyckmis.sezer yeni konu ac la buraya atma sakin kupon 😁
Eyvallah abiOo cok iyi hadi bol sans sana o zaman
Hep birlikte edecgz şimdi senden mç alcgmistirahat et
aman kanka bende mac alanlar sahillerde yatıyo geceleriHep birlikte edecgz şimdi senden mç alcgm
Senin şerefin var birlikte ytrzaman kanka bende mac alanlar sahillerde yatıyo geceleri
dost var dusman var dost birlikte yatarız dersen karısır buralarSenin şerefin var birlikte ytrz
Maç maç bende isterimHep birlikte edecgz şimdi senden mç alcgm
Uyiycam simdi cok hastayim la ilac icimde uyuycamserdar abi uyumaya mı gitti naptı
yaz gribimi yoksa gecmıs olsunUyiycam simdi cok hastayim la ilac icimde uyuycam
Sensz olmaz bu arada @Murat4343 uzuldm bnm rolüme glck kimse birsey demesin çocuk dışlnmş gbi oldu degmez beyler birbirimizi kırmaya herkes hatayapar dışlmk bize yakşmzMaç maç bende isterim
Gelsin kardes bizene 😁 dislanma durumu falanda yok.o kendi kendini sevilmez yapdi.ama o cocugun bi doktora gozukmesi sart bnce.benim konuma gelmesinde ne yaparsa yapsin kankan 😁Se
Sensz olmaz bu arada @Murat4343 uzuldm bnm rolüme glck kimse birsey demesin çocuk dışlnmş gbi oldu degmez beyler birbirimizi kırmaya herkes hatayapar dışlmk bize yakşmz
Yok arkadaslar ben tekrar soyluyorum forumda kimseyle bir derdim sikintim yok olamazda zaten.mesaj etkinligi olayina gelince birinci olan kim olursa olsun ben olsaydim o parayi dagitacaktim kimse para icin yapiyor falan diye dusunmesin diye yazdim kac kez.ama grup olup kimseyi dislayiip uzmeyin diye foruma geldigimden beri soyluyorum.kimsenin kalbini kirdiginiza degmez iyi forumlar bol sanslar hepinizeSe
Sensz olmaz bu arada @Murat4343 uzuldm bnm rolüme glck kimse birsey demesin çocuk dışlnmş gbi oldu degmez beyler birbirimizi kırmaya herkes hatayapar dışlmk bize yakşmz
tamam zamanında birkaç şey hafiften hepimize dokundurdu farkındayım abi ama ne bilim içim el vermiyorGelsin kardes bizene 😁 dislanma durumu falanda yok.o kendi kendini sevilmez yapdi.ama o cocugun bi doktora gozukmesi sart bnce.benim konuma gelmesinde ne yaparsa yapsin kankan 😁
Kardes kimse sana mudahele etmedi istedigini yap 😉 ben muhabbeti keseli cok oldu.mevzu yeni deil.tamam zamanında birkaç şey hafiften hepimize dokundurdu farkındayım abi ama ne bilim içim el vermiyor
tamam kardeş yaparım istediğimi kolay gelsinKardes kimse sana mudahele etmedi istedigini yap 😉 ben muhabbeti keseli cok oldu.mevzu yeni deil.
Eyw kardes bol sans grsrztamam kardeş yaparım istediğimi kolay gelsin