- 3,351
- 3,856
- 113
Sen aç oraya gelelim
Sen aç oraya gelelim
Dün 17 orandan bildim 1 tane bu yttı depin mllgndn 3 sayı gerdesn 12 saniye var al mola aq yok almdı gtti bide 2lik denediBol şanslar 0 senin işin
Ama aksam basliycam bnSen aç oraya gelelim
Sıkıntı yok abiAma aksam basliycam bn
90 87 btti89-87 bitti gsliba
KaçtaAma aksam basliycam bn
Hemende kilitlerler zaten 😁Dur reis yaason mç
Son saniye faul atmis aynen 90 oldu90 87 btti
AKsama daha iyi maclar olur aynen bunlar tuzak mac
7den sonra belli olmaz valla cok kotu enfeksiyon olmus her yerim basim kulagim bogazima her yere vurmus midem bozuk volkan gibi suan o deil osuralim derken altimiza sicicaz mide berbat
Gardas bna yorum yapma sn mumkunse senAKsama daha iyi maclar olur aynen bunlar tuzak mac
Geçmiş olsun abi7den sonra belli olmaz valla cok kotu enfeksiyon olmus her yerim basim kulagim bogazima her yere vurmus midem bozuk volkan gibi suan o deil osuralim derken altimiza sicicaz mide berbat
Tamam gardas nasilsin iyi misin gorusmeyeliGardas bna yorum yapma sn mumkunse sen
Sen kaybediyon bu ara uzuluyorum hep sen beni gecen yanlis anladinda neyse.Gardas bna yorum yapma sn mumkunse sen
Uuzun yıllardır burdyz kimse kimseyi yanlış anlmdı burada merak etme sen. Kimse kimseyide kırmdıSen kaybediyon bu ara uzuluyorum hep sen beni gecen yanlis anladinda neyse.
Komik çocukTamam gardas nasilsin iyi misin gorusmeyeli
Gecmis olsun hayatindibi7den sonra belli olmaz valla cok kotu enfeksiyon olmus her yerim basim kulagim bogazima her yere vurmus midem bozuk volkan gibi suan o deil osuralim derken altimiza sicicaz mide berbat
O gun sana soyledigim cumleyi iyi hatirla hedefi asip gaza gelip kaybediyosun dedim beni sen kendimizi dusunuyor olarak algiladin ama insanlar sana destek oluyor ve sen kaybedince herkes uzuluyor ben bunu dedim sen köpürdünUuzun yıllardır burdyz kimse kimseyi yanlış anlmdı burada merak etme sen. Kimse kimseyide kırmdı